Juniorcupenin U8-sarja alkoi maalikarkeloiden merkeissä
Julkaistu: 01.06.2017 00.00

Juniorcupen saatiin käyntiin myös U8-sarjan myötä kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Kalenterin sivun kääntymisestä huolimatta paikalliskamppailut VIFK:ta vastaan pelattiin vielä tällä kertaa tuulelta suojassa Fennia Areenalla.

VPS Valkoinen vs. VIFK Vit 5-6 Maalit: Arttu x2, Nuutti H, Remi, Lucas

Valkoinen aloitti ottelun varovasti ja terävämpi IFK karkasi pari maalin johtoon. Arttu paukautti kavennuksen lyhyen kulman jälkeen riman kautta ja Nuutti tasasi puntit. Ennen taukoa sinivalkoiset kuitenkin ottivat johdon takaisin ja tuplasivat sen heti toisen jakson alkuun. Vepsu tuli taas rinnalle Remin ja Artun maaleilla, mutta kun johto vielä kolmannen kerran menetettiin, niin raivoisasta kiristä huolimatta pisteille ei enää noustu. Uneliaan alun jälkeen Raita petrasi peliään, mutta yltiöpäinen hyökkääminen johti takaiskuihin maalivahti Noan hyvästä pelistä huolimatta.

VPS Valkoinen vs. VIFK Blå 10-1 Maalit: Remi x4, Elias x3, Noa, Lucas, Eetu H

Toinen ottelu olikin sitten yksipuolisempi näytös. Tiukka prässi söi vastustajan eväät, eikä edes ylimääräinen kenttäpelaaja auttanut kaveria saamaan hallintaa itselleen. Niilon unelmapeli tolppien välissä kruunasi Vepsun esityksen.

Joukkueessa pelasivat: Elias Nurmikoski, Noa Nyrhilä, Niilo Haapaniemi, Lucas Talmat, Remi Heinonen, Nuutti Heimonen, Eetu Harju ja Arttu Lakonen. Valmennus: Jani Heinonen

VPS Musta vs. VIFK Blå 15-3 Maalit: Eetu P x4, Veeti x4, Kaapo x4, Matias, Juuso, Niklas S

Musta joukkue aloitti pelaamalla peräti 18 maalin ottelun, palloa siis kaivettiin jommasta kummasta verkosta keskimäärin joka toinen minuutti. Eetulle, Veetille ja Kaapolle ei riittänyt hattutempun tekeminen, vaan kukin kuritti vastusta neljällä osumalla.

VPS Musta vs. VIFK Vit 11-6 Maalit: Eetu P 2, Miko 2, Matias 2, Otto, Juuso, Niklas, Aldin, Veeti

Myös toisesta ottelusta irtosi lopulta selvähkö voitto Vepsulle, vaikka 6-6 lukemiin asti peli eteni tasaisena. Johtuiko lopun rykäisy sitten pelaajien paremmasta kuntopohjasta vai valmennuksen taktisista muutoksista, mutta täyden pistepotin se jokatapauksessa toi. Mustan pelissä näkyi sarjan avauksessa hyviä nousuja ja syöttöjä maalintekosektorille. Kehitettävää jäi vielä avauspelaamisen, leveyden käytön ja pallollisen maltin suhteen. Ajoittain peliä yhtä puskettiin väkisin keskustasta.

Joukkueessa pelasivat:
Juuso Uusi-Ranta, Otto Granqvist, Niklas Sulkakoski, Kaapo Ohra-Aho, Aldin Haki, Eetu Pajuluoma, Veeti Karppinen, Miko Hirvonen ja Matias Jurvanen. Valmennus: Tuomo Jurvanen

Juniorcupen U8-sarja jatkuu keskiviikkona 7.6.2017 Ehnvallenilla. U9-sarjaa pelataan seuraavan kerran maanantaina 5.6.2017 Sulvalla.