Helatorstain turnaus Fennia Areenalla
Julkaistu: 25.05.2017 00.00

Helatorstain turnaus Fennia Areenalla

Helatorstaita ei tällä kertaa pyhitetty levolle, vaan ylimääräisestä vapaasta otettiin kaikki irti jalkapallon merkeissä. VPS:n 09-syntyneet pojat osallistuivat kahden joukkueen voimin BK-48:n Fennia Areenassa järjestämään turnaukseen U9-sarjassa. Turnaus oli samalla hallikauden viimeinen, ja kovatasoiset ottelut vuotta vanhempia poikia vastaan tarjosivat mahdollisuuden hyvään valmistautumiseen sunnuntaina käynnistyvää Juniorcupenia silmällä pitäen.

VPS Valkoinen - I-JBK 2-2 Maalit: Nuutti H, Nuutti N

Unihiekat karisivat, kun ensimmäinen ottelu käynnistyi klo 8.30. Iskmo-Jungsund karkasi johtoon kaukolaukauksella, mutta Nuutit veivät raidan rinnalle ja ohi. Vastustajan tasoitus tuli harmittavasti aivan ottelun viime hetkillä.

VPS Valkoinen - FC Kuffen Blå 9-3 Maalit: Jaapo x3, Nuutti N x2, Onni x2, Nuutti H, Juuso

25 minuutin ottelu ja 12 maalia. Nopeasti laskettuna se tarkoittaa että palloa kaivettiin verkosta joka toinen minuutti. Luultavasti yleisö ainakin viihtyi.

VPS Valkoinen - FC Kiisto Keltainen 3-6 Maalit: Jaapo x2, Nuutti H

Ottelu turnauksessa lopulta hopeaa voittanutta Kiiston Keltaista vastaan sai unelma-alun, kun raita karkasi parin maalin johtoon. Naapuri tasoitti pelin väkisin, ja varsinainen kulminaatiopiste koettiin, kun vieraiden vaihtoruletti heitti kentälle aiemminkin joukkueen keskuudessa pommeillaan kauhua kylväneen Innocentin. Nuutti Nurmen lukuisista paraatitorjunnoista huolimatta kaveri iski neljä kaappia, jotka riittivät voittoon.

VPS Valkoinen - Kraft FF 4-4 Maalit: Nuutti N, Nuutti H, Roope, Jaapo

Alkulohkon päätösottelussa voitolla olisi irronnut lohkovoitto, mutta tasapeliin oli tyytyminen ja sitä myöden sijalle kolme. Lopussa nähty kolmen maalin kiri oli joukkueelta komea hauiksen näyttö, mutta sitä edelsi reilun minuutin katastrofi, jonka aikana kaveri oli ehtinyt iskeä kolmesti huolimattoman ja löysän pelaamisen takia.

VPS Valkoinen - FC Kiisto Musta 7-1 Maalit: Nuutti N x2, Roope x2, Joona x2, Nuutti H

Panoksena sijat 5-8, ja tuloksena selkeähkö voitto toisen lohkon nelosesta. Tuloksia katsellessa saattoi tulla siihen tulokseen, että lohkojen välillä oli pieni tasoero, sillä kaikki Valkoisen lohkon joukkueet voittivat naapurilohkon joukkueet omissa sijoitusotteluissaan.

VPS Valkoinen - I-JBK 2-5 Maalit: Onni x2

Kuuden tunnin sisään kuudes ottelu, ja sen kyllä huomasi. Aamuottelussa tasapeli samaa jengiä vastaan tuntui tappiolta, nyt lukemat eivät jättäneet mitään selittelyn varaa. Onni Virta osui kahdesti, mutta muutoin ilonaiheet olivat ottelussa vähissä. Kaksi murskavoittoa, kaksi tasapeliä ja pari kolmen maalin tappiota riittivät kuudenteen sijaan. Sen lisäksi plakkariin tarttui jälleen roppakaupalla kokemusta.

Joukkueessa pelasivat: Joona Rasinmäki, Eemil Väyrynen, Jaapo Antila, Roope Kamppinen, Juuso Uusi-Ranta, Nuutti Nurmi, Nuutti Heimonen ja Onni Virta Valmennus: Timo Rasinmäki, Tero Nurmi


VPS Musta - FC Kiisto Musta 5-2 Maalit: Matias, Arttu, Noa, Beder, Lucas

Musta lähti aamuotteluun teemana joukkuepeli, joka toteutuikin hyvin ensimmäisellä kentällisellä. Hyökättiin ja puolustettiin koko nelikolla. Matias oli hyökkäyssuuntaan aktiivinen ja Lucas prässäsi loistavasti, mikä palkittiin myös maalin muodossa.

VPS Musta - FC Kuffen Vit 6-4 Maalit: Arvi x2, Noa, Remi, Matias, Beder

Ottelu sai vauhdikkaan alun, kun Noa pujotteli heti aloituksen jälkeen koko kentän läpi ja iski maalin. Tällä kertaa ensimmäisen kentällisen peli oli vähän tahmeampaa, mutta materiaali osoitti leveytensä ja toinen nelikko ratkaisi tällä kertaa voiton raidalle.

VPS Musta - BK-48 2-1 Maalit: Noa, Beder

Kolmannen ottelun maalilukemat olivat jo tyypillisemmät jalkapallo-ottelulle. Tässä vaiheessa näytti jatkopaikan suhteen jo hyvältä, kun saldona puhtaasti kolme voittoa.

VPS Musta - VIFK 1-5 Maali: Matias

Neljänteen otteluun Musta joutui suoraan edellisen ottelun päätyttyä. Se näkyi kentällä, varsinkin kun vastustajakin oli selvästi aiempia parempi. Runsasmaalisen tappio myötä myös Musta joutui tyytymään lohkossaan kolmanteen sijaan, kun peräti kolme joukkuetta oli tasapisteissä ja VIFK:in latomat maalit rasittivat maalisuhteen vertailussa liiaksi.

VPS Musta - I-JBK 0-3 Maalit: -

Sijoitusotteluun ei enää löytynyt uutta latausta, ja vain Kaapon mainiot otteet maalissa pitivät lukemat siedettävinä. Näin myös toisen VPS-joukkueen turnaus päättyi Iskmo-Jungsundille kärsittyyn tappioon. Sijoitukseksi jäi lopulta 7-8, vaikka mitalisijatkin olivat vain maalieron päässä.

Joukkueessa pelasivat: Matias Jurvanen, Arttu Lakonen, Noa Lankinen, Beder Al-zidi, Lucas Talmat, Remi Heinonen, Arvi Ehrnrooth, Kaapo Ohra-Aho ja Kuisma Karjala Valmennus: Jani Heinonen, Tuomo Jurvanen, Jukka Lankinen ja Mika-Markku Karjala

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤