Tiukkaa vääntöä ja täpäriä tilanteita
Julkaistu: 12.03.2017 00.00

Tiukkaa vääntöä ja täpäriä tilanteita

Vepsun joukkue oli koottu kolmesta eri joukkueesta; pelaajia oli tullut niin futiskoulusta, kuntofutiksesta kuin tyttöjen harrastejoukkueestakin. Näistä saatiin kootuksi urhea joukkue, jossa oli sopivasti kentällinen pelaajia ja bonuksena vielä yksi vaihtopelaajakin. Jo ennen ottelun alkua huomattiin, että vastustaja oli huomattavasti paremmin varustautunut: sen lisäksi, että heillä oli pelaajia n. tuplasti, oli heillä myös ihan oikeat maalivahdinhanskat! Koska kyseessä kuitenkin on pikemminkin asenne- kuin varustelaji, lähtivät vepsulaiset otteluun varmoina voitostaan. Asennetta tästä joukkueesta todella löytyikin, osa pelaajista oli vaihtanut työvuorojaan päästäkseen pelaamaan ja osa oli istunut koko aamun pelipaita päällään ottelun alkua odottaen.

Ensimmäinen puoliaika oli aika lailla Amatöörien painostusta. Vepsulla oli ongelmia saada kunnollisia hyökkäyksiä rakennettua ja maalipaikat olivat yhden käden sormilla laskettavissa. Puolustus oli kuitenkin raudanluja, ja tauolle siirryttäessä Amatöörit olivat saaneet aikaiseksi ainoastaan yhden maalin, Vepsun maalit vielä odottivat syntymistään.

Tauolla saatiin hiottua kuviot kuntoon ja pohdittua, mihin sivurajaheitot kannattaa heittää. Näillä eväin saatiinkin kiperiä tilanteita myös vastustajan päähän. Toinen puoliaika oli varsin tasainen, kumpikin joukkue pelasi upeasti omaa peliä ja vauhti selvästi kiihtyi loppua kohti. Tasoitusmaali nähtiin jo puoliajan alkupuolella ja lähes loppuun saakka uskottiinkin tasapelin mahdollisuuteen. Pari minuuttia ennen loppuvihellystä Amatöörit kuitenkin saivat vielä yhden maalin ja ottelu saatiin kuin saatiinkin ratkaistua.

Lämpimät onnittelut Amatöörifutaajille voitosta, suuret kiitokset hyvästä ja jännittävästä pelistä ja erityiset kiitokset Amatöörien valmentajalle hyvästä ja tasapuolisesta tuomaroinnista!

Jos joku haluaa tukea harrastefutiksen toimintaa ja silottaa tietämme kohti voittoja, otamme mielellämme vastaan uudet tai käytetyt maalivahdinhanskat ;)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤