VPS Juniorit ja Mehiläinen yhteistyöhön
Julkaistu: 15.12.2016 00.00

VPS Juniorit ja Mehiläinen yhteistyöhön

VPS Juniorit ja Mehiläinen Vaasa ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on varmistaa tapaturman sattuessa loukkaantuneen pelaajan vamman laatua edellyttävät tutkimukset ja hoito viiveettömästi huippu-urheilijoiden vaatimien laatustandardien mukaisesti. Yhteistyösopimuksen tavoitteena on myös kokonaisvaltaisesti huolehtia pelaajien terveydestä ja sairauksien sekä vammojen ennaltaehkäisystä.

"Yhteistyö tuo meille taloudellista hyötyä, mutta tärkeintä oli pelaajiemme terveyteen liittyvät kohdat sopimuksessa. VPS:n lääkärin Petri Lehtosen siirtyminen Mehiläisen Liikuntaklinikan vastaavaksi lääkäriksi ja niinikään VPS:n fysioterapeutin Mika Kivelän siirtyminen Liikuntaklinikan vastaavaksi fysioterapeutiksi oli ratkaisevaa. Nyt saamme junioreidemme tarvitsemat terveyspalvelut samasta osoitteesta", VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi taustoittaa sopimuksen syntymistä.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤