LähiTapiola tukee VPS Junioreita
Julkaistu: 04.06.2016 00.00

LähiTapiola tukee VPS Junioreita

LÄHITAPIOLA POHJANMAA TUKEE VPS JUNIOREITA 2016!

Sponsorituen lisäksi LähiTapiola Pohjanmaa tarjoaa VPS Junioreiden jäsenperheille mahdollisuuden ansaita seuralle lisätukea. Jokaisesta LähiTapiolan tarjouksen hakeneesta jäsentaloudesta LähiTapiola maksaa VPS Junioreille 20 euroa lisätukea!

20€ lisätuki edellyttää, että talouteen haetaan uusi vakuutustarjous LähiTapiolan Vaasan toimistolta, tai nykyisenä asiakkaana käy läpi elämänturvaansa ja ottaa siihen liittyen tarjouksen puuttuvasta vakuutuksesta (ei ostopakkoa).

Samalla kun haet LähiTapiolasta tarjouksen saat mukaasi kortin, jolla voit hakea PUMA-varustekassin (arvo 12€) Intersportista veloituksetta. Saat noudon yhteydessä 30 prosentin alennuksen kertaostoksesta (tarjoushintaisista tuotteista lisäalennus -20%)! Tarjous voimassa 31.8 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Kartoita siis elämänturvaasi yhdessä LähiTapiolan asiantuntijan kanssa
-tuet samalla seuraasi ja saat itsellesi ilmaisen Puma-kassin!

ETU LAPSIPERHEILLE
LähiTapiola tarjoaa 1.6 alkaen lapsiperheille Lapsen vakavan sairauden turvan ensimmäiseksi vuodeksi ilmaiseksi (uusille ja vanhoille asiakkaille)! Jos lapsi sairastuu vakavasti, vanhemman läsnäolo lapsen luona on äärimmäisen tärkeää. Yleensä varautuminen tarkoittaa perheissä sitä, että huolehditaan siitä, että hoitokulut korvataan vakavan sairauden sattuessa. LähiTapiola maksaa kuitenkin myös vanhemman ansiomenetyksen siltä ajalta kun lapsi joutuu olemaan sairaalahoidossa. Sillä mahdollistetaan että lapsi saa hyvän hoidon lisäksi myös sinut. LähiTapiola on ainoa vakuutusyhtiö Suomessa joka tarjoaa tätä vakuutusta. Kysy lisää asiakasneuvojaltamme tai lue lisää LähiTapiolan kattavasta elämänturvasta lahitapiola.fi/henkilo

Muista mainita LähiTapiolassa, että haluat tukea VPS Junioreita!



Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤