Black And Light -päättäjäiset
Julkaistu: 16.10.2016 00.00

Black And Light -päättäjäiset

Ennennäkemättömään spektaakkeliin osallistui yhteensä 24 pelaajaa ja kolme valmentajaa, joista jokaisella oli tärkeimpänä varusteena mukana otsalamppu. Hetkessä saatiin muodostettua viisi joukkuetta: Bratzit, FC Sipsit, Nimu, Vepsu ja Discovalot ja päästiin sammuttamaan valot ja aloittamaan pelit.

Tunnelma hallissa oli lähes maaginen, kun ainoana valaistuksena olivat nuo lamput, jotka loivat halliin hämyisen tunnelman. Pelissä tapahtui koko ajan, koska pelaajat eivät itsekään olleet selvillä kuin aivan lähialueen tapahtumista. Usein vastustaja pääsi varjon puolelta hiippailemaan hyvinkin lähelle ja yllättäen olikin ihan vieressä. Pelivuoroaan odottelevat joukkueet punoivat uusia strategioita seuraavaan otteluunsa, mutta kentälle päästessään unohtivat ne kaikki ja keskittyivät vain ihmettelemään, onko hämärässä liikkuva hahmo oma vai vastustaja.

Maaleja ei moni nähnyt eikä kukaan laskenut, vaan voittajia olivat kaikki joukkueet. Pelien jälkeen saatiin herkutella yhteisillä nyyttäriherkuilla. Osa pelaajista alkoi heti suunnittelemaan, että kannattaa syödä mahdollisimman nopeasti ja hakea sitten lisää, kun taas toisilla pelaaminen vie mielenkiinnon ja herkuttelemaan ehtisi sitten ”seuraavan maalin jälkeen”.

Tämäkin tapahtuma, kuten harrastefutis yleensäkin, on loistava esimerkki siitä, kuinka jalkapallo yhdistää ja eri-ikäiset tytöt ja pojat voivat viettää luontevasti aikaa yhdessä ja kaikilla on kivaa. Tästä alkoi samalla harrastefutiksen hallikausi, jatkossa taidamme kyllä pitää valot päällä :)

 

 

 

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤