Aikuisten futiskoulu ja kuntofutis alkavat syyskuussa, tule mukaan!
Julkaistu: 04.08.2016 00.00

Aikuisten futiskoulu ja kuntofutis alkavat syyskuussa, tule mukaan!

Syyskuun alussa alkaa aikuisille kaksi harrastefutisryhmää. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki aikuiset ikään, kokoon, sukupuoleen tai jalkapallotaustaan katsomatta. Kummastakin ryhmästä muotoillaan omanlaisensa ja harjoitukset suunnitellaan pelaajien ja heidän toiveidensa mukaan. Tavoitteena voi olla uuden lajin oppiminen, kilojen karistaminen, yleiskunnon kohottaminen tai uusiin ihmisiin tutustuminen. Jalkapallo on loistava kuntoilu- ja ajanvietetapa: se on helppoa ja hauskaa ja siinä tulee liikuttua ihan huomaamatta.

Molemmat ryhmät harjoittelevat sunnuntai-iltaisin Vepsun junnuhallissa. Osallistujilla on vielä mahdollisuus esittää toiveita oman harjoitusajan suhteen, pyritään löytämään mahdollisimman monelle sopivat ajat. Osallistumismaksu kummassakin ryhmässä on 15€/kk, sisältäen ohjauksen ja hallimaksut.

AIKUISTEN FUTISKOULU:

Futiskoulu sopii heille, jotka eivät ole ennen pelanneet, tai kaipaavat muuten vain perustekniikoiden opettelua. Alkeiskurssi, joka todellakin alkaa siitä A:sta ;) Täällä saa rauhassa ihmetellä, miten jalat liikkuvat ja miten pallo, miten se vasen jalka toimii ja miten jaksaisi juosta vielä ensimmäisen vartin jälkeenkin.

AIKUISTEN KUNTOFUTIS:

Kuntofutis sopii heille, jotka ovat joskus pelanneet ja tietävät perusasiat jalkapallosta. Täällä saa mennä jo lujaa ja haastaa kunnolla itsensä ja vastustajansa.

Molemmissa ryhmissä pelataan paljon, mutta harjoitukset eivät ole pelkkää pelailua, vaan kunnon ohjattuja harjoituksia. Tärkeimpänä asiana molemmissa ryhmissä on hauskanpito :) Ryhmien ensimmäiset harjoitukset pidetään 4.9.

ILMOITTAUTUMISET:

Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kumpaan ryhmään olet tulossa ja mihin aikaan sunnuntai-iltana mieluiten harjoittelet: klo 18/19/20/21.

Ilmoittautumiset Raisalle, s-posti: raisa@vpsjuniorit.fi, puh: 050 341 5605

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤