Harrastefutiskamppailu: Vepsu-VäVi
Julkaistu: 20.07.2016 00.00

Harrastefutiskamppailu: Vepsu-VäVi

Harrasteryhmät ovat harjoitelleet nyt pari kuukautta yhdessä, ja yhteinen sävel alkaa löytymään hienosti jokaisella ryhmällä, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Nyt onkin täydellinen aika alkaa pelaamaan harjoitusotteluita muita joukkueita vastaan. Ensimmäisenä pelaamaan pääsivät 04- ja 05-syntyneet tytöt, parilla 02-konkarilla vahvistettuna.

Aurinkoiselle Monitoimiviheriölle kokoontui joukko jännittyneitä pelaajia. Alkamassa oli peli, joka oli kaikille kauden ensimmäinen, osalle koko elämän ensimmäinen. Vastustajat tulivat paikalle suurella joukolla ja oikeilla pelivaatteilla. Alkulämmittelyn aikana, kavereiden kanssa pelaillessa, jännitys kuitenkin laantui ja kaikki lähtivät pelaamaan positiivisella fiiliksellä.

Pienoisena yllätyksenä, jopa joukkueelle itselleen, tuli, että Vepsu hallitsi peliä alusta lähtien. Tyttöjen pelaaminen sujui samalla tavoin rennosti kuin aina harjoituksissakin. Uskallettiin haastaa vastustajaa ja kokeilla erilaisia hienoja kikkoja. VäVi pääsi kunnolla hyökkämään vasta ensimmäisen puoliajan lopulla, kun meidän tytöt alkoivat hieman väsymään, mikä on aivan ymmärrettävää, vastustajalla kun oli vaihtopelaajia tuplasti enemmän. Ensimmäisen puoliajan loppuun tulikin pari VäVin maalia.

Myös toinen puoliaika alkoi Vepsun dominoinnilla, jonka tuloksena saatiin myös nähdä Vilman upea maali. Vilma ja muut mimmit taistelivat tiensä hyville vetopaikoille sen jälkeenkin toistakymmentä kertaa, mutta VäVin ketterä maalivahti sai jotenkin napattua kaikki pallot. Myös toisella puoliajalla alkoi yhdessä vaiheessa jalka painamaan, mutta peliajan loppupuolella kaikki olivatkin taas täynnä energiaa ja yhdessä vastustajan kanssa päätettiin pelata vielä pieni lisäaika. Lisäaika oli hyvin tasainen, mutta ainoan maalin teki valitettavasti VäVi.

Harrastemimmit pelasivat aivan loistavasti, vaikka ovat tosiaan vasta pari kuukautta harjoitelleet yhdessä. Pelistä lähdettiin hakemaan kokemusta, mutta yllättäen myös voitto oli hyvin lähellä, ainoastaan maalit jäivät tällä kertaa puuttumaan. Sekään ei johtunut meidän tyttöjen vedoista, vaan vastustajan ääntäkin nopeammasta ja joka paikkaan ylettyvästä maalivahdista. Kahden hyvänmielenjoukkueen kohtaamisesta kehittyi todellinen jännitysnäytelmä, paras mahdollinen alku harrastejoukkueiden peleille!

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤