Nassikkafutiksen perheleiri
Julkaistu: 09.07.2016 00.00

Nassikkafutiksen perheleiri

Ensimmäisenä aamuna kaikki olivat hieman ihmeissään ja katselivat ujostellen toisiaan: mitähän täällä tehdään ja pitääköhän olla jo hyvä pelaaja? Pian kuitenkin päästiin hyvään vauhtiin, joukosta löytyi omia päiväkotikavereita ja rohkeimmat uskalsivat tutustua ihan uusiinkiin kavereihin. Leikit veivät mennessään, jalat juoksivat ja pallot pyörivät ihan huomaamatta. Evästauon jälkeen uusiinkin juttuihin lähdettiin heti täysillä mukaan, ja loppupeleissä lauottiin surutta yhteensä satoja maaleja.

Toisena päivänä kenttä, ohjaajat ja kaverit olivatkin jo aivan tuttuja, ja päästiin hyvin vauhtiin heti aamusta. Aiemmin saapuneet hakivat heti pallot ja alkoivat jo lämmittelemään leirin alkamista odotellessaan. Jopa kovasti mainostettu rankkasade päätti perua tulonsa, kun huomasi, kuinka iloisia ja innokkaita lapsia meillä oli kenttä täynnä. Sen sijaan saimme harjoitella koko aamun auringonpaisteessa ja tauon jälkeen, kun kaikilla jo alkoi hiki virtaamaan, tuli hieman pilviä antamaan kaivattua varjoa. Toisena päivänä huomasi, että lapset käsittelivät palloa jo tottuneesti, moni oli harjoitellut vielä omassa pihassa koko edellisen illan.

Kolmantenakin päivänä jaksettiin vielä innostua leikeistä, jotka olivatkin tällä kertaa (aikuisille) fyysisesti vaativia kaikkina hyppyineen ja kyykkyineen. Lapsilla ei toki pieni kuntoilu tuntunut missään. Sen sijaan, erityisesti tauon jälkeen, alkoi olemaan pientä turnausväsymystä havaittavissa, ja keskittyminen tuntui herpaantuvan yhdellä jos toisellakin. Viimeisen päivän harjoitukset kuitenkin loppuivat hieman aiemmin, koska jokaiselle lapselle jaettiin vielä pieni yllätyspussi muistoksi osallistumisesta. Se sisälsi myös uunituoreen vepsukalenterin, josta osa alkoikin heti bongailemaan tuttuja :)

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille! Nopeasti kului jokaisen päivän kaksituntinen hyvässä seurassa. Toivottavasti ensi kesänä saamme taas leireillä yhdessä <3

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤