Juniorcuppen viimeistä vaille valmis!
Julkaistu: 20.08.2015 00.00

Juniorcuppen viimeistä vaille valmis!

Vepsun 08-pojat ovat kesän ajan pelanneet vuotta vanhempien Juniorcuppenia kahden joukkueen voimin, jossa on pelattua Vaasan ja lähialueen joukkueita vastaan. Peleissä poikia on ollut 12 ja 21 välillä. Tavoitteena on ollut saada pojilla mahdollisimman paljon peliaikaa ja opettaa jalkapallon pelaamista. Pelit ovat tarjonneet pojille haastetta ja opettaneet poikia pelaamaan, niin vahvempia kuin hieman heikompiakin vastustajia vastaan. Pelit ovat menneet hyvin ja pojat ovat oppineet kauden aikana paljon uusia asoita pelaamisesta.

1 vs 1 pelaaminen, niin hyökkäys kuin puolustuspäässä on ollut kauden johtava teema. Tässä ollaankin kehitytty kauden aikana paljon. Rohkeaa pallollista pelaamista on nähty, myös kovempia joukkueita vastaan. Pojat ovat uskaltaneet, pienen rohkaisun jälkeen, yrittää peleissä samoja asioita, joita ollaan harjoiteltu. Pallollinen rohkeus ja yrittäminen ovatkin tärkeitä teemoja nuorille pelaajanaluille, jotta heidän pallollinen pelaaminen kehittyisi.

Viimeisimmät pelit pelattiin Vaasassa ja Petolahdessa, jossa kohdattiin ja voitettiin Malax IF:n kaksi joukkuetta sekä Petalax IK:n joukkue. Kraftin pojat Närpöistä jouduttiin totetamaan vielä liian koviksi. He tosin olivat koko sarja paras joukkue. Silti joukkueemme tsemppasi ja taisteli koko pelin ja kehittyi varmasti myös näissä peleissä.

Pojilla on vielä edessä Juniorcuppenissa hegemoniataistelu omien joukkueiden välillä. Loppukaudella pelataan vielä Junnuliigan pelejä sekä syyskuun puolessa välissä lähdetään kolmen joukkueen voimin Norvalla Cuppiin.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤