Tytsypäivä 5.7.2015
Julkaistu: 05.07.2015 00.00

Tytsypäivä 5.7.2015

 

Tytsypäivä on Tytsyjen oma päivä, jolloin vietetään aikaa yhdessä, muutenkin kuin treenien merkeissä. Ensimmäinen Tytsypäivä järjestettiin 5.7. ja siihen kului koko iltapäivä ja ilta.

Kesälomista ja useiden Tytsyjen matkailusta huolimatta mukaan ehti yhdeksän Tytsyä, sekä isoista että pienistä. Päivä aloitettiin yhteisellä picnicillä rannassa, eväät maistuivat kaikille, ja palloa potkittiin toista tuntia.

Sen jälkeen oli vuorossa minigolfausta, joka vedettiin hienosti läpi omilla säännöillä, vaikka ratoja tuntuikin olevan ainakin miljoona. Osa tytöistä oli myös sitä mieltä, että kaverit tarvitsevat radalle ehdottomasti lisäesteitä, ja asettuivat itse sellaisiksi.

Tytsypäivä huipentui luonnollisesti Vepsun peliin. Ensimmäinen puoliaika istuttiin kiltisti katsomossa opiskelemassa uusia kikkoja (joita oletettavasti näkyy jo seuraavassa pelissä), ja toinen puoliaika meni palloa potkiessa ja poikia paetessa ;)

Seuraavan Tytsypäivän ajankohdasta ja sisällöstä ei ole vielä tietoa, mutta ehdottomasti niitä tullaan viettämään jatkossakin. Päivä oli aivan huippu, ja tytöt pääsivät aivan erilailla tutustumaan toisiinsa, kun ympäristönä oli joku muu kuin harjoituskenttä, ja aikaa jutteluun ja pelleilyyn oli runsaasti :)

 

 

 

 

 

 

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤