19.00
VPS J 3 Div, Kolmonen

VPS -j - SIF  1 - 1

Palosaari

VPS-j tahkosi paikallispelin Sundom IF:ää vastaan Palosaaren liukkaalla, mutta muuten ihan hyväkuntoisella kentällä. Ottelusta povattiin ainakin kotileirissä tiukkaa, ja sellainen siitä tulikin, sillä pisteet jaettiin lukemin 1-1(1-1).

SIF aloitti ensimmäisen puoliajan hyvin ja sai pari erittäin vaarallista tilannetta kulmapotkuista. Pikku hiljaa ote siirtyi VPS-j:lle ja maalipaikkojakin syntyi kohtalaisen mukavasti. Verkkojen heilutusta pääsi yrittämään muutamakin sälli, mutta paras paikka tuli Mikko Koskenrannalle, mutta maalivahti pääsi estämään kotijohdon.

Tauon jälkeen VPS-j jatkoi hyvää sykettä ja sai myös johtomaalin. Ludwig Siegfrids riisti pallon hyökkäyskolmanneksella ja iski pallon kovaa alakulmaan. Tämän jälkeen vihreät vierasjoukkuelaiset saivat kohtalaisen hyvän otteen, mutta ei kovin vaarallisia maalipaikkoja. SIF tuli kuitenkin tasoihin, kun joukkue sai melko helposti vaparin, jonka Joel Sunabacka laittoi tarkasti tolpan juureen. VPS-j:n Kelmendi ja Ilkka Puikkonen pääsivät vielä erinomaisiin maalipaikkoihin, mutta Puikkosella karkasi pallo ja Kelmendi ampui ohi.

Valmentaja Mika Koivumäkeä tyydytti pelitapahtumat, mutta ei tulos.

- Pelattiin ihan hyvä matsi mutta sorruttiin taas surkeaan viimeistelyyn, eikä vastustajakaan maalissaan meitä ihan kioskille pelannut. Sama asenne, huolellisempi viimeistely ja oman pään hassuttelut pois, niin uskon kyllä että ensi viikosta tulee parempi.

VPS-j pelasi hyvän ottelun ja mahdollisuudet hieman varamiehisen sundomilaisryhmän kaatamiseen olivat täysin olemassa. Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut mustavalkoisten päivä ja ottelu oli neljäs putkeen ilman voittoa.

Seuraavaksi joukkue yrittää ottaa kolme pistettä ja revanssi Sportingista, joille hävittiin keväällä. Ottelu Palosaarella ensi viikon tiistaina klo 19.00.