19.00
VPS J 3 Div, Kolmonen

VPS -j - JBK  0 - 1

Palosaari

VPS-j jatkoi otteluitaan kolmosessa, kun se kohtasi kotiottelussa Palosaarella sarjan kärjessä ennen ottelua olleen pietarsaarelaisen JBK:n. VPS-j taisteli koko 90 minuuttisen hienosti, mutta tällä kertaa se ei riittänyt, joten pisteet matkasivat Pietarsaaren lukemin 0-1(0-0).

Ensimmäisellä jaksolla VPS-j loi heti muutaman vaarallisen tilanteen ensimmäisten minuuttien aikana. Paras paikka tuli Ilkka Puikkoselle kulmapotkusta, mutta vastustajan maalivahti veti pidemmän korren. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän JBK alkoi saada otetta. Maaleja ei kuitenkaan nähty, joten puoliajalle siirryttiin tasalukemissa 0-0.

Toisen puoliajan alku oli sitten aikalailla täydellisesti vieraiden. Joukkue pystyi luomaan useita erittäin hyviä maalipaikkoja, mutta vedot suuntautuivat jatkuvasti maalivahti Jesper Lagerströmin ulottuville tai ohi tai yli maalista. Lopulta painostus palkittiin, kun vastustajan pelaaja laukoi upeasti pallon melko kaukaa vasempaan yläkulmaan. Hyvin pian tämän jälkeen VPS-j sai erittäin hyvän paineen ottelun loppuhetkiksi. Ainakin yksi hyvä maalipaikka saatiin aikaiseksi, mutta tällä kertaa Tapani Suksi ei saanut palloa maaliverkkoon. Muutama muukin hyvä paikka ja potentiaalinen maalintekotilanne syntyi, mutta maaleja ei nähty enempää.

Valmentaja Mika Koivumäki oli tyytyväinen esitykseen, vaikka pisteitä ei tullut.

- Vastustaja prässäsi todella hyvin, ja meillä meinasi välillä olla kiire. Saimme kuitenkin lopulta luotua aika monta hyvää maalipaikkaa, joten sikäli tietysti harmittaa, että ei saatu edes yhtä pistettä. JBK oli kova, ehkä kovin, jonka olemme tässä sarjassa nyt kohdanneet, vaikka Jaron miehiä ei ollut mukana.

VPS-j jatkaa otteluita ja vuorossa on jälleen derby, kun joukkue kohtaa torstaina Palosaarella Kiiston.