19.00
VPS J 3 Div, Kolmonen

VPS -j - Jukola  1 - 2

Palosaari

VPS-j kohtasi kauden toisessa derbyssä FC Jukolan erittäin komeassa säässä ja runsaslukuisen yleisömeren edessä Palosaarella. Ottelu tarjosi katsojille ajoittain hyvää viihdettä, mutta valitettavasti kotijoukkueen fanit joutuivat pettymään, sillä vieraat veivät lopulta voiton 1-2(1-0)-lukemin.

Ensimmäinen jakso alkoi raitapaidoilta vahvasti. Sekä paikkoja että puolittaisia paikkoja oli paljon, joista parhaat taisivat puoliajan aikana siunaantua Kenan Kelmendille ja Ville Kauppiselle. Maalikin saatiin aikaiseksi, kun Elbasan Kabashin vahva yksilösuoritus laidalla päätyi lopulta laukaukseen ja pallo oli verkossa.

Toisella jaksolla VPS-j passivoitui turhaan ja Jukola sai hallinnan ottelusta. Joukkue iskikin kaksi maalia, eikä VPS-j hyvästä kiristä huolimatta saanut palloa verkkoon, vaikka pari loistavaa paikkaa joukkue rakensi viime minuuttien aikana. Maalintekoa pääsivät yrittämään mm. Tuomas Kiiskilä ja Gago Sabah, mutta maali pysyi toisen puoliajan noiduttuna.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki olisi halunnut ottelusta paremman lopputuloksen.

- Muutenhan me pelattiin ihan hyvä peli, mutta lisämaalit jäi puuttumaan. Vastustaja on noinkin kokenut, niin kyllä ne sitten tekevät jos itse emme tee.

VPS-j pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan ja heikohkon toisen puoliajan. Maalipaikkoja saatiin luotua kyllä aivan riittävästi ja niiden kautta vähintään tasuri olisi ollut ansaittu tulos. Tällä kertaa kuitenkin vieraat veivät pelin nimiinsä.

VPS-j jatkaa otteluitaan ensi viikolla Kokkolassa KPV Akatemian vieraana.

Maalit:

1-0. Elbasan Kabashi pyörähtää laidassa ohi vastustajasta. Nopea kuljetus kohti maalia ja tarkka kuti alakulmaan.

1-1. VPS-j on jo voittaa pallon keskellä, josta se kuitenkin ajautuu laitaan. Vastustaja vetää boksin kulmasta ja pallo kiertää takakulmaan.

1-2 Jälleen melko vaarattoman oloinen tilanne, kunnes yhtäkkiä vastustajan pelaaja pääsee haltuunoton jälkeen kuin varkain läpi ja pallo takakulmaan.