2
SYY
18.30
VPS-j 3.Div, Kolmonen

Esse IK - VPS -j   4 - 1

Bollplan, Ytteresse

3.9.2015 Esse vahvempi Ähtävällä

VPS-j pelasi huikean hankalaksi ennakoidun vierasottelun Esseä vastaan keskiviikkoiltana Ähtävällä. Erittäin runsaslukuinen yleisö sai nähdä maaleja ja komeita yksilösuorituksia lähinnä kotijoukkueen pelaajien toimesta. Esse IK otti lopulta voiton VPS-j:stä lukemin 4-1(3-0).

 

Ottelun alku oli murheellinen vieraiden kannalta, kun vastustaja meni heti ensiminuuteilla johtoon. Eikä mennyt kauaakaan, kun taululla oli 3-0-lukemat, joka oli lopulta myös taukotilanne. VPS-j pääsi hieman paremmin peliin mukaan mitä pidemmälle peli eteni, mutta Esse oli selvästi aktiivisempi ja onnistui myös maalinteossa.

 

Toisella jaksolla peli meni hieman pelailuksi, ja maaleja iskettiin yksi molempiin päihin. Ensin onnistui Esse, mutta VPS-j sai kuparisensa rikki, kun Topias Iloviidan kaukovasuri leijaili vastustajan verkkoon.

 

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki totesi Essen olleen erityisesti liikkeessä edellä.

- Tällä kertaa voitto meni kyllä oikeaan osoitteeseen, sen verran vahva kotijoukkue oli. Ottelun alku oli meiltä huono ja kukaties olisimme saaneet paremman tuloksen, jos puoliajalla oltaisiin oltu esim. 0-0-tilanteessa. Esse jaksoi juosta ja prässätä meitä paremmin ja se oli tänään ratkaisevaa. Toinen jakso oli pelillisesti tasaisempi, mutta se ei sinänsä mitään ihmeellistä tarjonnut. Oikeastaan ensimmäisen kerran tällä kaudella emme missään vaiheessa ottelua päässeet kunnolla taistelemaan voitosta. Onneksi ensi viikolla on jälleen peli ja silloin pelataan parempi ottelu.

 

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon perjantaina ja jälleen vieraskentällä, kun joukkue matkaa Sisu-Pallon vieraaksi.

Tilastot
Esse IK

4 - 1

(3-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤