2
KES
19.00
VPS-j 3.Div, Kolmonen

Närpes Kraft 2 - VPS -j   0 - 3

Mosedal

5.6.2015 VPS-j voitti Kraftin

VPS-j jatkoi hyviä esityksiä tiistaina Närpiössä, kun joukkue matkusti pelaamaan tuttua vastustajaa, Kraft 2:sta vastaan. Ottelu oli jälleen tasainen, mutta 90 minuutin pelin jälkeen taululla olivat 3-0-lukemat Vepsun hyväksi.

Ottelun alku meni tasaisissa merkeissä, VPS-j:n ehkä pienessä hallinnassa myötätuulen avustamana. Joukkue onnistui myös maalinteossa kahteenkin otteeseen. Ensimmäisen pallon verkkoon iski Ludwig Siegfrids, kun hänen tulinen vasuri-volley upposi verkkoon. Hieman tämän jälkeen maalipuiden väliin osui Joni Uusipaikka, kun Marko Pirhosen syöttö löysi hänet melko vapaana boksista.

Toisella jaksolla Kraft skarppasi ja sai muutaman vaarallisen tilanteen. VPS-j puolusti kuitenkin hyvin ja kotijoukkue jäi ilman maaleja. Sen sijaan vieraat iskivät vielä kertaalleen rankusta, kun Uusipaikkaa rikottiin ja Atte Keisala laukoi pallon verkkoon.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäen mukaan joukkue onnistui hyvin.

- Asenne oli hyvä ja taktiikka oli oikea. Kraft piti palloa etenkin toisella jaksolla meitä enemmän, mutta puolustimme hyvin ja olimme alati vaarallisia. Ottelun alku oli meiltä hyvä ja ensimmäisellä puoliajalla meillä oli paljon erinomaisia maalipaikkoja. Hyvä peli ja oikeudenmukainen tulos.

VPS-j pelasi kypsän ottelun nuorta närpiöläisryhmää vastaan. Runsaasti sosiaalisessa mediassa huomiota saanut Sydinin otteluraportti oli koomista luettavaa. Kraftin valmentaja Hidas Sarailija ja lehden toimittaja tekivät kyllä täydellisen rimanalituksen kyseisessä jutussa. VPS-j:tä haukuttiin kauden huonoimmaksi joukkueeksi useaan otteeseen, joka on 0-3-tuloksen jälkeen hieman katteetonta arvostelua. Lisäksi VPS-j on kärkitaistelussa Kolmosessa tällä hetkellä ja tiistain peli oli yksi joukkueen parhaista kuluvalla kaudella.

VPS-j pelasi kurinalaisesti ja virheitä tuli hyvin maltillisesti. Vastustaja oli tuttu ja valmentaja Koivumäki vei 100-0-voiton Sarailijasta valmentajien välisessä kamppailussa.

Ottelut jatkuvat torstaina Huutoniemellä, kun vastaan asettuu Esse IK.

 

Tilastot
Närpes Kraft 2

0 - 3

(0-2)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤