Ilmajoella kahden sarjan turnaus
Julkaistu: 11.03.2018 00.00

Ilmajoella kahden sarjan turnaus

Maaliskuun talvisarjan turnaus siirtyi pelattavaksi toukokuussa, mutta sen sijaan matsien makuun päästiin Ilmajoella. Myötätuuli Areenalla pelattiin kahden sarjatason turnaus lauantaina 10.3.2018. Vepsun osalta turnauksen suurimmat haasteet koettiin jo ennen lähtöä, kun sekä pelaajien että valmennuksen osalta tuli useistakin eri syistä lukuisia poissaoloja. Kentän puolelle löytyi muutama vahvistus vielä viime metreillä, ja valmennuskin järjestyi lopulta. Siitä iso kiitos Mikolle, Jarille, Mikalle ja Hennalle. Itse pelit sujuivat molemmilta joukkueilta hienosti. Aamupäivällä urakoinut Musta joukkue voitti kaikki ottelunsa, päästäen ainoastaan yhden osuman neljässä pelissä. Joukkueen tahti vain kiihtyi päivän valjetessa. Valkoinen saapui pelipaikalle vasta iltapäivällä, ja venytti raitapaitojen voittoputken jo kuuteen otteluun. Ohuella ringillä operoineen joukkueen tuloskäyrä kääntyi kuitenkin lievästi alaviistoon, kun pelejä pelattiin tiiviillä tahdilla. Joukkueen valmentajana operoineen Mikko Suutarin mukaan Valkoisella oli kuitenkin ollut oikein hauska ja onnistunut turnauspäivä.

- Pojat pelasivat rohkeasti ja monipuolisesti, lisäksi hymy on ollut naamalla kaikilla. Ja sehän on kaikista tärkeintä.

Musta

vs. Karhu Valkoinen 3-1

vs. Sporting Kristina 5-0

vs. SJK Kulta 9-0

vs. IK 08 Musta 11-0

Joukkueessa pelasivat: Beder Al-zidi, Arvi Ehrnrooth, Kaapo Ohra-aho, Roope Kamppinen, Lucas Talmat, Samuel Nyrhilä, Paulus Alatalo ja Patrik Alatalo. Valmennus: Jari Alatalo ja Mika Ehrnrooth.

Valkoinen

vs. IK P10 4-3

vs. SJK Musta 7-0

vs. IK P08 Punainen 2-3

vs. KanU Punainen 3-3

Joukkueessa pelasivat: Daniel Suutari, Elias Lämsä, Topias Häivälä, Lukas Palm, Oscar Nylund, Elias Nurmikoski ja Jaapo Antila. Valmennus: Mikko Suutari ja Henna Nurmikoski

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤