Seinäjoella viiden pikaottelun turnaus
Julkaistu: 02.12.2017 00.00

Lauantaina 2.12 Vepsun P09 osallistui kolmella joukkueella Seinäjoen Wallsport Arenalla järjestettyyn turnaukseen. Kaikki joukkueet urakoivat yhteneväisellä aikataululla viisi ottelua samoja vastustajia vastaan, tosin peliaika oli tällä kertaa vain 1x20 minuuttia. Tämän lisäksi muutama joukkueen pojista kävi YYA-hengessä auttamassa myös Laihian Lujaa muutamassa ottelussa, kun naapurin materiaali oli tällä kertaa vähän kapeampi. Vepsulla oli poikia tällä kertaa hyvinkin riittävästi, mutta valmennusrintamalla oli ohkaisempaa. Joukkueen puolesta iso kiitos Jaakko Antilalle ja huoltaja-Mikoille avusta, ilman teitä kolmen joukkueen yhtäaikainen peluuttaminen ei olisi onnistunut.

Musta

vs. IK 1-0

vs. KuPS 0-5

vs. SJK 4-1

vs. Luja 1-7

vs. Karhu 3-3

Musta avasi päivän niukalla voitolla Ilmajoesta, kaatoi lounaan jälkeen isännät ja päivän tasapeliin Kauhajoen kanssa, mutta siinä välissä takkiin tuli pari kertaa melko selvin luvuin. Viiden 20 minuutin jakson aikana tehdyt 9 maalia ja 16 päästettyä kertovat osaltaan, että tänään oli haastavaa kentän molemmissa päädyissä.

Joukkueessa pelasivat: Matias Jurvanen, Noa Lankinen, Jaapo Antila, Arvi Ehrnrooth, Arttu Lakonen, Remi Heinonen, Juuso Uusi-Ranta ja Paulus Alatalo. Valmennus: Jaakko Antila, Mika Uusi-Ranta, Mika Ehrnrooth

Valkoinen

vs. IK 10-0

vs. KuPS 0-4

vs. SJK 2-4

vs. Luja 4-2

vs. Karhu 3-2

Valkoinen aloitti aamun räväkästi, kun heti ensimmäisessä pelissä maaleja syntyi enemmän kuin lopputurnauksessa yhteensä. Kahden viimeisen ottelun voitot nostivat joukkueen kokonaissaldon kuitenkin plussan puolelle.

Joukkueessa pelasivat: Joona Rasinmäki, Oskari Kähtävä, Lucas Talmat, Tito Ollila, Lukas Palm, Lauri Mäkisalo, Nuutti Heimonen, Eetu Harju ja Beder Al-zidi. Valmennus: Tuomo Jurvanen

Raita

vs. IK 1-2

vs. KuPS 0-8

vs. SJK 4-2

vs. Luja 1-1

vs. Karhu 2-5

Raidan turnaus meni tulosten osalta samaa rataa Mustan kanssa, tosin se ainoa voitto irtosi kotijoukkueesta ja tasuri laihialaisilta. KuPS oli ainoa joukkue päivän aikana, joka kukisti Vepsun kaikilla kolmella tasolla, ja vieläpä selvin lukemin. Yksikään Vepsun jengeistä ei saanut edes maalia kuopiolaisille. Tutumpien jengien kanssa pelattiin enemmän ristiin.

Joukkueessa pelasivat: Samuli Melender, Daniel Suutari, Julius Björndahl, Otto Vehkaoja, Elias Lämsä, Oscar Nylund, Miko Hirvonen, Noa Nyrhilä ja Samuel Nyrhilä. Valmennus: Timo Rasinmäki