VPS-j P09 MuSan Porin päivän turnauksessa
Julkaistu: 23.09.2017 00.00

VPS-j P09 MuSan Porin päivän turnauksessa

Lauantain turnausmatka alkoi junnuhallilla kokoontumisella. Enemmän ja vähemmän uniset pojat huoltajineen kömpivät Niemen bussiin, joka starttasi kasitielle täsmällisesti kuudelta aamulla. Matkalla koukattiin toki suvilahden kautta ihmettelemässä tulipalon runtelemaa kerrostaloa. Perillä oltiin hyvissä ajoin ennen yhdeksää ja valmistautuminen päivän rypistykseen saattoi alkaa. 25 minuutin ottelut pelattiin tiiviissä tahdissa, ja aikataulukin pysyi kunnossa kun pelit alkoivat samanaikaisesti kaikilla neljällä kentällä ja päättyivät täsmällisesti yhteiseen summeriin. Turnauksesta saatiin se mitä haettiinkin, eli kahdeksan kappaletta tiukkoja otteluita ja hieman eri vastustajia vastaan kuin oman piirin alueella. Myös matkan taittaminen linja-autolla osoittautui toimivaksi ratkaisuksi, niin keskenään viihtyneiden poikien kun päiväunia bussissa nukkuneiden vanhempienkin mielestä. Niinhän sitä lauletaan, että linja-autossa ompi tunnelmaa ja näitä reissuja tullaan varmasti tekemään jatkossakin aina kun se olosuhteiden puolesta on mahdollista.

MUSTA

vs. Ilves Keltainen 0-0

Turnauksen avausottelussa vastaan asettui vanha tuttu Tampereelta. Aiemmat kohtaamiset ovat olleet tiukkoja pelejä, ja niin oli tämäkin. Tasapeli oli varsin oikeutettu lopputulos, mutta maalittomuus ei kyllä kerro juuri mitään ottelusta. Vepsu hallitsi ehkä hienoiseltaan ja loi ihan laadukkaita maalipaikkoja. Vedot kuitenkin suuntautuivat yli tai ohi pikkumaalin, ja loput hoiteli vakuuttavasti esiintynyt tupsukorvien veskari. Omat paikkansa oli keltapaidoillakin, mutta myös Arvi piti oman nuottansa koskemattomana.

vs. Karhu Sininen 5-0 Maalit: Arttu x2, Matias x2, Arvi

Karhua vastaan maalihanat saatiin sitten avatuksi kertarysäyksellä. Kaksi ensimmäistä osumaa syntyivät, kun Nuutti löysi mainiolla syötöillä Artun ja vapautti tämän viimeistelemään. Kaksi seuraavaa puolestaan iski Matias mainioiden nousujen päätteeksi ja viimeisen naulan kauhajokisten arkkuun paukutti Arvi. Ilman mahdollisuuksia ei ollut vastustajakaan, mutta myös Niilo pelasi hienon nollapelin Vepsun veräjässä.

vs. MuSa 1-1 Maali: Arttu

Turnausisäntä MuSa kaatoi ainoana joukkueena Vepsun kesän Pori Cupissa. Nyt tarkoituksena oli hakea revanssi. Kotijoukkue osoitti kovaa virettä jo aamuotteluissa kaatamalla Ilveksen selvin numeroin. Vepsu ei kuitenkaan tästä säikähtänyt, vaan siirtyi johtoon Artun turnauksen kolmannella maalilla. Voittoon asti se ei kuitenkaan riittänyt, kun yksi virhe alakerrassa riitti vastustajalle tasoitukseen. Voittoakin kotijoukkueelle tarjottiin, mutta aavistuksen kevyesti tuomittu pilkku päätyi tolpan kautta ulos.

vs. FC Rauma 1-1 Maali: Niilo

Päivän viimeinen ottelu oli Vepsun osalta ehkä turnauksen heikoin, eikä kyseessä ollut aivan ensimmäinen kerta kun näin käy. Paras lataus oli kadotettu varhaisen heräämisen, kolmen aiemman ottelun ja korkeushyppypatjalla hyppymisen välissä. Tätäkin kamppailua johdettiin Niilon maalilla, mutta turnauksen toinen puolustajan moka johti suoraan toiseen päästettyyn maaliin. Kovasta yrityksestä huolimatta lisämaaleja ei nähty, ja turnauksen kolmas tasapeli oli tosiasia. Jos jotain positiivista, niin tappioita ei tullut ensimmäistäkään.

Joukkueessa pelasivat: Arttu Lakonen, Matias Jurvanen, Arvi Ehrnrooth, Niilo Haapaniemi, Nuutti Nurmi, Paulus Alatalo, Eemil Väyrynen ja Noa Lankinen. Valmennus: Timo Rasinmäki, Tero Nurmi, Tuomo Jurvanen


VALKOINEN

vs. FC Jazz White 1-3 Maali: Leo

vs. LuVe 0-1

vs. PTU Red 3-1 Maalit: Oscar, Onni, Jaapo

vs. MuSa 0-1

Valkoinen joukkue pelasi aikataulusyistä 08-syntyneiden sarjassa. Tämä osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi, sillä kaikki ottelut olivat tiukkoja. Tila ja aika olivat vähissä ja kaikki pelaajat joutuivat taistelemaan jokaisesta pallosta koko rahan edestä. Pelillisesti ottelut olivat pääosin mukavasti Valkoisten näpeissä, mutta maalinteon takeltelu näkyi ikävästi tuloksissa.

Joukkueessa pelasivat: Jaapo Anttila, Leo Tyrväinen, Joona Rasinmäki, Onni Virta, Juuso Uusi-Ranta, Remi Heinonen, Oscar Nylund, Miko Hirvonen ja Oskari Kähtävä. Valmennus: Jani Heinonen, Timo Rasinmäki

Harjoituksia jatketaan vielä tämä viikko monitoimiviheriöllä, ja lokakuun alusta siirrymme junnuhalliin. 7.10 kalenterissa on turnaus Kokkolassa, jonne matkaamme kolmen joukkueen voimin. Tämän jälkeen voimia kerätään parin viikon syyslomalla.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤