Koulupäivä stadionilla
Julkaistu: 18.02.2018 00.00

Koulupäivä stadionilla

Jalkapalloseura on paljon muutakin kuin sunnuntai-iltainen Veikkausliigaottelu. Seura on kuin yhteiskunta pienoiskoossa, siellä on monenlaisia tehtäviä ja sen toimiminen vaatii yhteistyötä ja erilaisia ihmisiä, joista jokainen pääsee hyödyntämään omia erityistaitojaan.

Stadion on loistava ympäristö opettaa lapsille yhteiskuntaopin perusteita, paikallishistoriaa, lakien ja sääntöjen tarpeellisuutta, omien vahvuuksien tunnistamista ja muiden kunnioittamista. Erityisesti jalkapalloa seuraavien lasten on helppo omaksua ajatukset, kun ne tarjoillaan jalkapallon yhteydessä. Stadionpäivän aikana lapset pääsevät kiertämään koko stadionin läpi ja tutustumaan sen elämään. Samalla lapsille opetetaan kansalaistaitoja ikätasoisesti, ja mietitään miten niitä voisi siirtää lasten omaan kouluyhteisöön ja myös laajemmin yhteiskuntaan. Opetuksessa käytetään myös Punainen kortti rasismille -järjestön tuottamaa laadukasta kiusaamisenvastaista oppimateriaalia. Aamupäivän huipennukseksi lapset pääsevät tietysti myös itse pelaamaan stadionin kentälle!

Stadionaamupäivää pääsee viettämään kevään aikana kuusi ja syksyn aikana neljä luokkaa peruskouluista. Tarkemmat ajankohdat sovitaan valittujen luokkien kanssa erikseen. Luokat valitaan hakemusten perusteella. Hakemus voi olla kirje, kuva, video, askartelu tai mikä tahansa muu tapa, jolla luokka saa ajatuksensa esille.

Hakemukset voi lähettää joko sähköpostitse osoitteeseen: raisa@vpsjuniorit.fi

tai postitse osoitteeseen: VPS Juniorit, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA

Hakemukset tulee olla perillä viimeistään maanantaina 12.3. Mukaan valituille luokille ilmoitetaan perjantaihin 16.3. mennessä.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤