Nassikkafutis kiertueella
Julkaistu: 10.10.2017 00.00

Nassikkafutis kiertueella

Nassikkafutiksen uudet ryhmät ovat päässeet hyvään vauhtiin syksyn aikana. Omien ryhmien lisäksi Nassikkafutis on ehtinyt järjestää monenmoista muutakin toimintaa. Syksyn aikana olemme käyneet leikittämässä perhepäivähoidossa olevia lapsia yhdessä Junnuliigan kanssa. Jo toista vuotta järjestetyn perhepäivähoitokiertueen tiimoilta järjestimme ympäri kaupunkia peräti kuusi tapahtumaa, joihin perhepäivähoitajat saivat tuoda pesueensa leikkimään futisleikkejä ja pelailemaan. Säät eivät tällä kiertueella varsinaisesti suosineet, mutta sitä ei kukaan edes huomannut, niin kivoja hetkiä kaikilla oli. Paljon oli innokkaita pelaajia ja nähtiin mitä hienoimpia suorituksia, vauhtia riitti jokaisella alueella ja oikeat jalkapallot innostivat arimmatkin lapset mukaan.

Viime sunnuntaina Nassikkafutis järjesti ihan oman Perhepäivän luonnonkauniilla Villa Gerbyn alueella. Pihalta löytyi pelikenttää, kuljetusrataa, keppihevosten maasto- ja esterataa sekä yhteisiä leikkejä. Sisällä pääsi kokeilemaan onneaan sokkopallossa,kierrättämään leluja ja herkuttelemaan kummijoukkueemme P04 kioskin antimilla. Kentällä riitti kuhinaa koko päivän, oli rankkukisaa ja peliä, maaleja siirreltiin ja järjesteltiin ja uskalsivatpa urheat Nassikat haastaa aikuisetkin mukaan peliin! Nassikoista löytyi myös aivan huippuluokan esteratsastajia, osalla oli oma tuttu hevonen mukana ja osa uskaltautui Vepsulan uljaiden orien selkään. Pari kertaa hevonen pillastui tai kompastui esteeseen, mutta kaikesta selvittiin, hevoset saatiin taas hallintaan, noustiin uudestaan ratsaille ja päästiin kuin päästiinkin hurjien esteiden yli.

Suuret kiitokset kaikille syksyn tapahtumiin osallistuneille! Leikit jatkuvat Nassikkafutiksen omissa ryhmissä, tervetuloa mukaan myös te, jotka ette vielä ole ehtineet, lähes kaikissa ryhmissä on vielä tilaa uusillekin pelaajille :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤