VPS j 03 yj Puolen Suomen Liigassa pronssia!
Julkaistu: 08.10.2017 00.00

VPS j 03 yj päätti kautensa loistavaan lopputulokseen, kun joukkue pelasi itsensä pronssille Puolen Suomen Liigassa. Joukkue asetti tavoitteekseen pääsyn kuuden parhaan joukkoon ja sitä kautta varman jatkopaikan ensi kauden Puolen Suomen Liigaan. Tavoite saavutettiin ja ylitettiin, kun joukkueen loppusijoitus kahdentoista joukkueen Liigassa oli kolmas.

Asetelmat oli avoimet aina 7-8.10 pelattuun sarjan päätöskierrokseen saakka. Kaikki sijat 3-7 välillä oli mahdollisia lopputuloksia, mutta kaikki oli kuitenkin omissa käsissä. Lauantaina vastaan asettui kuuden joukkoon pääsyä tavoitellut TP-47. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja puoliajalle mentiin maalittomassa tasatilanteessa. Toiselle puoliajalle otettiin kuitenkin salama-aloitus, kun Patrik Huhtala teki muutaman minuutin sisään kaksi erinomaista maalia. Lucas Pomba ja Simo Kamppila jatkoivat vieden joukkueen jo 4-0 johtoasemaan. TP-47:lle avautui mahdollisuus päästä otteluun mukaan rangaistuspotkun muodossa, mutta kotijoukkueen maalivahti torjui rankun. Kavennusmaali nähtiin muutama minuutti ennen päätösvihellystä, mutta lopputulos 4-1 takasi sen, että joukkue päätyi sarjassa pronssisijalle.

Sunnuntaina vastaan asettui sarjan voitosta kamppaileva OTP, joka tarvitsi voiton varmistaakseen vähintään tasapelin. OTP ei ollut hävinnyt sarjassa ennen päätöskierrosta kenellekään. VPS j 03 yj aloitti pelin vahvasti ja jo neljän minuutin kohdalla Einar Wikar viimeisteli 1-0 maalin. Maalin johdossa edettiin ensimmäisen puoliajan loppuminuuteille asti kunnes OTP:n maalipörssiä ylivoimaisesti johtava kärki sai upotettua tasoitusmaalin. Tasatilanteessa edettiin loppuun saakka ja OTP koki ensimmäisen pistemenetyksen sarjassa, mutta tasatilanteella varmisti kuitenkin sarjavoittonsa Toiseksi sarjassa sijoittui KuPS, jolle VPS koki ainoan tappionsa syyskierroksen aikana.

Onnittelut joukkueelle loistavasta kauden päätöksestä!

Joukkueessa ovat kevät- ja syyskierroksilla pelanneet: Konsta Jylhä (mv), Ville Murtonen (mv), Matias Turkkila (mv), Jere Ala-Aho, Santeri Latvala, Niklas Huhtala, Sami Kankaanpää, Veli-Pekka Assila, Justus Kinnunen, Jimi Ylinen, Miska Petander, Aatu Sorvari, Gabriel Smeds. Lucas Pomba, Iiro Murto-Koivisto, Samuel Korpela, Jere Nauska, Simo Kamppila, Einar Wikar, Elias Koskela, Lauri Niemistö, Carl von Walzel, Ari Effati ja Patrik Huhtala