Vöyriltä täysi pistepotti
Julkaistu: 18.08.2017 00.00

Musta vs. Norrvalla FF Blå 9-2 Maalit: Roope x2, Lucas x2, Eetu H, Miko, Oskari, Juuso, Nuutti H

Pelipaikkana Kaitsorin kentät olivat mitä parhaimmassa kunnossa. Lyhyt ja tiheä heinä sekä tasainen kenttä tarjosivat puitteet hyviin matseihin. Peli alkoi aika varovaisesti ja takalinjan liian hiljainen syöttö poiki vastustajalle katkon ja siitä maalin jo ensimmäisellä minuutilla. Vaikka pelin alku jatkuikin tahmeana niin Laurin oivaltavasta syötöstä Oskari pääsi irti vasempaan laitaan, josta matala pallo maalille ja siitä paikasta Eetu ei erehtynyt vaan tasoitti pelin. Seuraava maali tuli Oskarin prässin tuloksena. Pojat onnistuivat useaan otteeseen juoksuttamaan vastustajan kovaa kolmen pelaajan prässiä hienosti ja tästä väsyneenä Norrvallan pelaajat eivät kuumassa ilmassa jaksaneet pysyä perässä vaan mustan pojat vyöryttivät molempia laitoja hyväksi käyttäen toinen toistaan hienompia hyökkäyksiä. Tauolla taululla komeilikin 6-1 lukemat. Toinen puoliaika jatkui vepsun täydellisellä hallinnalla, vaikka vastustaja saikin ylimääräisen pelaajan kentälle. Roope pamautti pari upeaa kaukolaukausta maalin oikealta sektorilta. Kippistä meille!

Musta vs. Norrvalla FF Vit 9-2 Maalit: Eetu H x2, Joona x2, Juuso, Miko, Nuutti H x2, Lucas

Toiseen peliin joukkueen liike ja terävä syöttöpeli jatkui suoraan, kuten valmennus ottelupalaverissa painottikin. Eetu ja Joona prässäsivät ja etsivät vastustajan väleistä tiloja joihin Juuso ja Lauri heitä ruokkivatkin murtavilla syötöillä. Muutamassa minuutissa taululla komeilikin jo 3-0 tulos vepsulle kun Juuso laittoi vaparin keskiympyrästä oikeaan ylänurkkaan. Joukkueen kollektiivinen peli jatkui erinomaisena läpi koko ottelunn, mistä kertookin laaja onnistuneiden pelaajien ja läpi ottelun tasaisesti tulleisen maalien määrä. Vain Lauri ja Oscar jäivät tänään ilman maaleja ja heidänkin pelistä täytyy nostaa esille upeat syötöt sekä useat onnistuneet katkot. Tästä on hyvä aloittaa keskittyminen pudotuspelikierrokselle.

Joukkueessa pelasivat: Nuutti Heimonen, Juuso Uusi-Ranta, Joona Rasinmäki, Miko Hirvonen, Roope Kamppinen, Lauri Mäkisalo, Eetu Harju, Lucas Talmat ja Oskari Kähtävä. Valmennus: Jani Heinonen

Valkoinen vs. Norrvalla FF Vit 4-0 Maalit: Niklas S, Onni, Matias S., Otto G.

Hieman tahmea aloitus pojilta, joka saattoi johtua siitä että pojat olettivat vaatustajan olevan vuoden vanhempaa ikäluokkaa. Ensimmäisessä ottelussa Vepsun parhaimmistoa oli hyvin tsempannut Matias Salo ja muutaman hyvän torjunnan ottanut Leo.

Ensimmäinen maali syntyi Niklas Sulkakosken toimesta. Toinen maali puolestaan Onnin mainion yksilösuorituksen jälkeen. Ensin Onni liukui pallon NFF:n hyökkääjältä pois ja lähti suoraviivaisesti kohti vastustajan maalia ja laittoi vielä pallonkin rysään. Kolmas maali oli nopean rajaheiton tulos, kun Kuisma heitti Matiakselle ja hän pääsi nokikkain maalivahdin kanssa eikä erehtynyt. Viimeisestä maalista vastasi Otto, joka siirsi oman laukauksensa reboundin verkkoon.

Valkoinen vs. Norrvalla FF Blå 7-0 Maalit: Leo Olavi x 2, Onni x 2, Beder x 2, Kuisma

Edellistä parempi ottelu, jossa maalihanatkin saatiin aukeamaan toisella puoliajalla. Kapteenina toiminut Leo Olavi näytti kahdella erinomaisella yksilösuorituksellaan mainion esimerkin pelirohkeudesta.

Ensimmäinen maali syntyi Leo Olavin huiputtaessa vastustajan maalivahdin kahville ja laitettua pelivälineen tyhjiin. Toinen maali tuli Kuisman käyttäessä hyödykseen vastustajan puolustuksen avoimia ovia. Toisen puoliajan alkuvihellys oli juuri soinut, kun Leo Olavi nappasi pallon vastustajan jalasta, ohitti mainiolla harhautuksella vastustajan puolustuksen ja vieläpä sijoitti pallon ohi maalivahdin. Hieno suoritus! Onni oli hereillä kun maalivahti laski pallon käsistään, varasti pallon, teki maalin ja lähti suorittamaan tavaramerkiksi muodostunutta tuuletustaan. Myös seuraava maali oli Onnin käsialaa, kun hän prässäsi aktiivisesti ja pisti pallon pömpeliin. Ottelun viimeiselle viisiminuuttiselle kärkeen nostettu Beder kiitti pelipaikan vaihdosta kahden maalin muodossa. Molemmat hienoja vetoja hieman kauempaa, joista jälkimmäinen meni kyllä osittain vastustajan maalivahdin piikkiin.

Joukkueessa pelasivat: Niklas Sulkakoski, Onni Virta, Otto Granqvist, Beder El-zidi, Leo Tyrväinen, Leo Olavi Kainulainen, Matias Salo, Kuisma Karjala, Oscar Nylund ja Niklas Rautava. Valmennus: Mika-Markku Karjala