Paikallistaistoista täydet pisteet
Julkaistu: 11.08.2017 00.00

Paikallistaistoista täydet pisteet

Taiteiden yön alla pelatut Juniorcupenin U9-sarjan taistot olivat todellisia kuuden pisteen kamppailuita, sillä illan vastustajat olivat taulukossa taistelemassa samoista sijoituksista. Derbyhengessä peli oli välillä varsin kovaakin, mutta voitto meni molemmissa otteluissa nuoremmille.

VPS-j P09 vs. VIFK White 5-4 Maalit: Arttu x4, Paulus

Ottelu käynnistyi Vepsun komennossa, kun Arttu iski kahdesti. VIFK ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan tuli tasoihin. Paulus iski raitapaitojen kolmannen maalin Matiaksen puolesta kentästä lähettämästä vapaapotkusta, ja ottelun sankari Arttu iski päälle vielä pari osumaa. Ensimmäisen Bederin nopeasta sivurajasta ja toisen maalivahdin epäonnistuneesta avauksesta. Naapuri kavensi vielä kahdesti, kun Vepsun maalivahdit sortuivat heikkoihin avauksiin korkean prässin alla. Vastapainoksi etenkin Kaapo otti kuitenkin myös lukuisia loistavia torjuntoja, ja näin pisteet nollayseille.

VPS-j P09 vs. VIFK Blue 7-2 Maalit: Paulus x2, Kaapo x2, Arttu, Matias, Jaapo

Toinen ottelu oli ensimmäistä selkeämmin Vepsun. Avausosuma syntyi kulmasta Pauluksen ja Noan yhteistyöllä. Paulus oli mukana myös toisessa maalissa syötettyään Kaapon läpiajoon, ja iski vielä kolmannen maalin puolesta kentästä verkkoon. Arttu pommitti neljännen kaapin Kuisman antamasta kulmasta ja Matias viimeisteli viidennen vapaapotkusta. Kuudes maali oli jälleen Kaapon käsialaa, mutta sitten vastustaja pääsi kaunistelemaan lukemia pariin otteeseen, ennen Jaapon karvauksen jälkeen iskemää viimeistä naulaa.

Joukkueessa pelasivat: Joona Rasinmäki, Arttu Lakonen, Matias Jurvanen, Noa Lankinen, Kaapo Ohra-aho, Kuisma Karjala, Jaapo Antila, Paulus Alatalo ja Beder Al-zidi. Valmennus: Timo Rasinmäki, Tuomo Jurvanen ja Mika-Markku Karjala



Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤