Laihialla käytiin lujat taistot
Julkaistu: 11.06.2017 00.00

Laihialla käytiin lujat taistot

Juniorcupenin U9-sarjan kauden kolmas turnaus pelattiin sunnuntaina 11.6.2017 Laihialla. Vepsun nollaysit kaatoivat avausottelussa Norrvallan, mutta joutuivat tunnustamaan kotijoukkue Lujan maalin verran paremmaksi tiukan taiston jälkeen.

VPS vs. Norrvalla FF 8-5 Maalit: Peetu x4, Veeti, Noa, Paulus, Jaapo

Norrvalla iski ottelun avausmaalin, mutta Vepsu kuittasi heti aloituksesta. Veeti pudotti pallon keskikentälle Onnille, joka jatkoi heti oikeaa laitaa pitkin nousseelle Roopelle. Roope kuljetti tyhjät pois ja toimitti matalan pallon luukulle, jonne Veeti oli liikkunut viimeistelemään. Myös Vepsun johtomaali oli komea, kun Noa pommitti puolesta kentästä, aivan sivurajan tuntumasta vaparin suoraan verkkoon. Keltapaitaisen vastustajan tasoituksen jälkeen Paulus ampui raidan jälleen johtoon, ja Peetu iski päivän ensimmäisensä Jaapon vedon riparista. Peetu osui pian toistamiseen, ja Jaapokin sai maalihanat auki Kuisman hyvän nousun jälkeen auenneesta tontista. Norrvalla kavensi vielä kahdesti, mutta Peetu täydensi hattutemppunsa Nuutin keskityksestä ja iski vielä neljännenkin maalin samaan matsiin. Norrvallalle kiitokset rehdin pelin lisäksi myös maalivahdin hanskojen lainasta :)

VPS vs. Laihian Luja 5-6 Maalit: Peetu x2, Veeti, Paulus, Onni

Myös toinen ottelu alkoi heikosti, kun kotijoukkue Luja karkasi peräti kolmen maalin johtoon. Avausosuma syntyi onnekkaasti epäonnistuneen laukauksen otettua kohtalokkaan pompun juuri ennen maalivahtia, mutta kaksi muuta maalia eivät jättäneet selittelylle sijaa. Veetin kavennus antoi lohtua, mutta pian oli jälleen Lujan vuoro onnistua. Pauluksen osuma ennen taukoa antoi hieman paremmat lähtökohdat toiselle puoliajalle. Avausottelun sankari Peetu pääsi taas maalin makuun Nuutin keskityksestä ja tasoitti ottelun vain hetkeä myöhemmin. Johtoon ei kuitenkaan missään vaiheessa päästy, ja lopulta laihialaiset onnistuivat vielä kahdesti. Onnin kavennuksen jälkeen ottelun hallinta oli vahvasti Vepsulla, ja muutama maukas paikkakin saatiin rakennettua, mutta viimeistely takelteli ja tappioon oli tyytyminen. Ottelut pelattiin varsin pitkäksi venähtäneellä luonnonnurmella, mikä ei varsinaisesti edesauttanut raitapaitojen pallollista peliä. Fyysisesti vahva Laihian Lujan ryhmä nautti kotikentän edusta kuten asiaan kuuluu ja ansaitsivat voittonsa. Kiitokset myös Lujalle rehdistä ja tiukasta pelistä.

Joukkueessa pelasivat: Veeti Karppinen, Nuutti Nurmi, Onni Virta, Paulus Alatalo, Roope Kamppinen, Kuisma Karjala, Beder, Al-zidi, Noa Lankinen ja Jaapo Antila. Valmennus: Tero Nurmi



Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤