Junnuhallisynttärit
Julkaistu: 27.03.2017 00.00

Junnuhallisynttärit

Mikäpä voisi olla parempi tapa viettää synttäreitä, kuin kutsua koko kaveriporukka Junnuhalliin remuamaan ja rellestämään sydämensä kyllyydestä? Ensimmäisten juhlien perusteella aika vaikea keksiä mitään kivempaa :)

Halli täyttyi ilosta ja riemusta, herkuista, peleistä ja onnittelulaulusta, kun Patrik juhli 7-vuotissynttäreitään Vepsuhenkisesti. Paikalle saapui 10 vierasta valmiina futisaiheisiin peleihin ja leikkeihin. Lahjat annettiin nopeasti ja sitten olikin aika päästä juoksemaan ja pomppimaan villisti ympäri hallia.

Synttärien aikana ehdittiin kokea monenmoista. Aluksi seikkailtiin lähes koko hallin kokoisella seikkailuradalla. Sitten pitikin päästä jo pelaamaan, ja pelattiinkin kunnolla, pienellä kentällä istuen ja seisten, mönkien ja juosten, ja lopuksi tietysti ihan koko isolla kentällä. Siinä vaiheessa koko seurue alkoi jo olemaan melko väsynyttä, ja onneksi sitten olikin vuorossa loppuhuutona onnittelulaulu päivänsankarilla ja sen jälkeen piknik-tyyppistä herkuttelua. Syömisen jälkeen alkoi taas virtaa löytymään ja pidettiin vielä samanlainen tarkkuuspotkukisa kuin Vepsun peleissä. Tämä kisa oli kuitenkin vielä vähän parempi, koska siinä jokainen sai palkinnon.

Futissynttärit sujuivat loistavasti. Lapsilla oli hauskaa alusta loppuun ja saivat juosta ja pelata mielin määrin. Ohjaajan kanssa keksittiin juuri ne leikit, joista kaikki tykkäsivät. Päivänsankarin vanhemmat olivat myös tyytyväisiä välttyessään siivoamiselta ja ohjelman kehittelyltä.

Jos teilläkin on synttärit tai muut juhlat tulossa ja haluat niihin hallin, ohjaajan ja paljon välineistöä, ota yhteyttä raisa@vpsjuniorit.fi

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤