Erityislasten harjoitukset alkaneet
Julkaistu: 18.02.2017 00.00

Erityislasten harjoitukset alkaneet

Lauantai-iltapäivisin klo 16 Junnuhallissa on erityislasten harjoitukset, joissa jokainen pelaaja on vähintään yhtä hyvä kuin Messi!!! Harjoitukset totetutetaan siten, että jokainen pystyy niihin osallistumaan omalla tavallaan, jokainen saa onnistumisia ja pääsee nauttimaan liikunnan ilosta. Harjoituksissa tärkeintä on hauskanpito jalkapallon parissa ja ne vedetään rennolla otteella. Taukoja saa pitää silloin, kun itsestä siltä tuntuu ja jos ei huvita tehdä mitään, sekin sallitaan.

Tähän saakka jokainen lapsi on kyllä osallistunut mielellään kaikkeen, ja varsinkin loppupelit ovat olleet suorastaan hulvattomia, niissä saavat pelata kaikki mukana olevat: vanhemmat, avustajat ja sisarukset ;) Muutenkin esimerkiksi vanhemmat tai avustajat saavat olla mukana koko harjoitusten ajan, jos lapsen on vaikea osallistua yksinään.

Harjoituksia on ollut nyt kolmena lauantaina ja niissä on päästy hyvään vauhtiin. Uudet pelaajat ovat edelleen enemmän kuin tervetulleita. Kaikki erityislapset vanhempineen, tulkaa mukaan kokeilemaan, josko jalkapallo olisi teidän uusi, kiva yhteinen harrastus! :)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: raisa@vpsjuniorit.fi tai 050 341 5605.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤