VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - Sporting Kristina  3 - 6

Palosaari

VPS-j:lle tappio viimeisessä ottelussa

VPS-j lähti hakemaan viimeisestä sarjapelistä hyvää ottelua ja ennen kaikkea sitä kautta tulevaa parempaa sarjasijoitusta. Tällä kertaa peli ei ollut ihan sitä mihin joukkue parhaimmillaan pystyy. Vierasjoukkue Sporting Kristina oli lopulta vahvempi, ja maaleja nähtiin reilusti loppulukemien ollessa 3-6(1-3) vieraiden hyväksi. Täten VPS-j:n kiikarissa ollut kuudes sija vaihtui lopulta 10:een sijaan.

VPS-j oli ottelun ensimmäisellä jaksolla hieman hallitsevampi, mutta vieraat tekivät maalit. Sporting onnistui peräti kolmesti, vaikka tosiaan VPS-j olisi ansainnut puoliajasta vähintään tasurin. VPS-j:n maali syntyi, kun Toni Pylkkänen pelasi pallon vapaasti boksissa olleelle Ville Kauppiselle, joka pisti pallon verkkoon.

Toisella jaksolla VPS-j oli kahdesti kahden maalin päässä, mutta siihen kiri sitten jäikin. Vieraat tekivät jälleen kolme ja kirjasivat maalimääränsä kuuteen. VPS-j:n toinen osuma syntyi, kun Joni Uusipaikka jatkoi pallon maalille nousseelle Toni Kurjelle, joka juhlisti toisen lapsensa syntymää iskemällä pallon maaliin. Raitapaitojen kolmas osuma syntyi vaparista, kun Heino Järvelä pisti kovan matalan maalille ja toppari Atte Keisala ohjasi pallon verkkoon.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki olisi toivonut kaudelle hieman parempaa päätöstä.

- Tyypillinen kauden viimeinen peli, jossa yleensä se joka haluaa voittoa enemmän sen myös ottaa. Ei saatu asennetta kohdilleen ja siksi ansaittu voitto Kristiinankaupunkiin. Nyt vähän happea ja uudella innolla ensi kauteen.

Pelin jälkeen vietettiin perinteistä saunailtaa. Seuraavaksi alkaa omatoiminen harjoittelu kohti tulevaa kautta. Osa pelaa futsalia, osa playstationia ja loput harjoittelee parhaaksi katsomallaan tavalla.

VPS-j pelasi aika lailla ennakolta odotetun kauden. Sarjasijoitus olisi voinut olla parempi ja pistemäärä myöskin, mutta tulos oli joka tapauksessa kohtalaisen hyvä. 6. sija olisi ollut sijoituksena hyvä, mutta yksi ottelu ratkaisi tällä kertaa sijoituksen alemmaksi.

VPS-j kiittää faneja, tukioitaan ja vastustajia kaudesta 2017!