VPS J III-div, Kolmonen

Sisu-Pallo - VPS -j   0 - 6

Seinäjoki

VPS-j:lle vierasvoitto Sisu-Pallosta

VPS-j:n viimeinen vierasottelu suuntautui Seinäjoelle, jossa vastaan asettui sarjajumbona majaileva Sisu-Pallo. Kauden alavireisesti pelannut kotijoukkue ei tälläkään kertaa pystynyt voittamaan, kun VPS-j haki suurinumeroisesti voiton 0-6(0-3)-lukemin.

Ottelun alku sujui VPS-j:n pitäessä palloa ja rakennellessa hyökkäyksiä. Puoliaika meni vieraiden tahdissa, joskin pari ainakin puolittaista paikkaa VPS-j:n maalillakin nähtiin. Ottelun avausmaalin iski boksista Riku Paularinne, kun Toni Pylkkänen tarjoili pallon. Toinen osuma syntyi samojen miesten toimesta, mutta tällä kertaa toisesta laidasta ja maalikin tuli aivan vitosen viivalta. VPS-j iski ottelun kannalta ratkaisevan kolmannen osuman puoliajan viimeisellä vitosella, kun Paularinne kuljetti vastahyökkäyksestä pallon vastustajan boksiin ja vapautti Mikko Koskenrannan maalintekoon.

Toisella jaksolla maaleja nähtiin saman verran eli kolme kappaletta, joista kaikki merkittiin VPS-j:lle. Ensin Topias Iloviita laukoi pallon alakulmaan, vartti sen jälkeen Pylkkänen teki hieman kauempaa saman, ja kolmannen teki Paularinne pitäen vastustajia ensin pujottelukemppeinään. Heino Järvelä osui maalien lisäksi vielä poikkipuuhun, mutta muita osumia ei nähty. Viimeistely oli kohtalaisen hyvää, vaikka maalipaikkoja oli kyllä useampiinkin osumiin.

Valmentaja Mika Koivumäen mukaan pelissä oli hyvä tekemisen meininki, vaikka sarjapaikka olikin jo lähes varma ennen ottelua.

- Ottelusta näkyi sen merkitys kotijoukkueelle tai lähinnä merkityksen puute, mutta onneksi meillä oli hyvä asenne, ja sitä kautta peli muodostuikin lopulta aika helpoksi meille. Ihan mukava kauden lopetus vähän vaikeamman jakson jälkeen. Viimeisestä vielä voitto niin sijoituskin kohenee kivasti.

VPS-j pelaa kauden viimeisen ottelu Sporting Kristinaa vastaan Palosaarella ensi viikon lauantaina klo 14.00.