VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - FC Kiisto  0 - 4

Palosaari

VPS-j:lle tappio derbyssä

VPS-j lähti hakemaan pienimuotoista yllätystä, kun vastaan tuli sarjassa toisena majaileva Kiisto. Ottelu oli siis paikallisvääntö , josta kotijoukkue joutui poistumaan valitettavasti tappion kanssa, sillä loppunumerot olivat 0-4(0-3).

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja raitapaidat olivat jopa melkein niskan päällä ensimmäiset 30 minuuttia. Vaarallisin tilanne syntyi Topias Iloviidalle, kun hän pääsi Arttu Lehtosen hyvästä syötöstä läpi. Laukaus suuntautui kuitenkin takakulmasta ohi. Kiisto teki lopulta ensimmäisellä puoliajalla peräti kolme maalia. Yksikään maali ei syntynyt mistään huippupaikasta, vaikka sellainenkin joukkueelle siunaantui. Kenttämestarin erikoisiakin nähtiin.

Toinen puoliaika olikin sitten aikalailla pelailua, koska numerot olivat noinkin selkeät. Toki VPS-j lähti hakemaan maalia kerrallaan, mutta puoliajan ainoan teki Kiisto.

Valmentaja Mika Koivumäki harmitteli heikkoa hetkeä ensimmäisellä jaksolla.

- Saatiin hyvä startti niinkuin ajateltiinkin, ja olipa alussa pari paikkaakin. Sitten tuli musta kymppi jossa Kiisto teki kolme maalia. Näin hyvää vastustajaa vastaan ei näitä jaksoja voisi tulla. Toka jakso oli hieman parempi.

Koivumäen mukaan jäljellä oleviin otteluihin ja harjoituksiin tarvitaan hyvää asennoitumista.

- Nyt on kyllä tärkeää, että kaikki katsovat peiliin valmennusjohtoa myöten. Asennetta ja taistelutahtoa tulee tärkeässä paikassa riittää myös viimeisiin peleihin.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon torstaina aina vaikealla Esse-vierasottelulla lentokentän kokoisella jalkapallonurmella.