VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - KPS  1 - 1

Palosaari

VPS-j tasapeliin KPS:n kanssa

VPS-j jatkoi Kolmosta toisella peräkkäisellä kotiottelulla, kun vastaan asettui Kokkolan kaima, paikallinen Palloseura. Ottelu oli tasainen, ja numerotkin olivat tasan 1-1(0-0) 90 minuutin jälkeen.

Ensimmäinen jakso ei valitettavasti tarjonnut paikalle kannustamaan tulleelle yleisölle suurta viihdettä. Molemmat joukkueet pelasivat melko sekavaa jalkapalloa, josta suuremmat hienoudet puuttuivat. KPS oli puoliajalla hieman niskan päällä, mutta viimeistään maalivahti Jukka Pylväinen esti maalinteon parilla hyvällä torjunnalla.

Toisella jaksolla KPS sai alussa hyvän paineen VPS-j:n maalille, mutta sitten ote kääntyi. VPS-j meni johtoon kun vaarallisesti omalta laidaltaan hyökännyt Toni Pylkkänen pääsi etenemään kohti maalia ja kova syöttö meni vieraiden omasta pelaajasta maaliin. VPS-j:llä oli pari maukasta paikkaa Joni Uusipaikan ja Riku Paularinteen toimesta, mutta maali jäi saamatta. KPS pääsi tasoittamaan ottelun, kun pallo jäi pomppimaan boksiin ja hieman onnekkaasti päätyi lopulta KPS-pelaajan puskusta verkkoon.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki olisi toivonut voittoa ja parempaa ensimmäistä puoliaikaa.

- Oli jotenkin vaikeaa taas päästä peliin kiinni, ja onneksi vastus nyt ei ollut aivan samaa luokkaa kuin viime viikolla. Silti kaveri oli jotenkin halukkaampi kuin me ekalla jaksolla. Onneksi tauko tuli ennen kuin omissa kolisi. Tauolla vähän koitin rauhoittaa vähän kireänä ollutta ryhmää ja onneksi sitten päästiinkin peliin paremmin mukaan ja päästiin johtoonkin.

VPS-j:llä oli toisella jaksolla maukkaat paikat lisämaaleihin.

- Toki oli paikat voittoonkin ja toki sitten jotenkin helppo tasoitus taas kerran. No piste toki parempi kuin ei mitään.

VPS-j:stä erottuivat ainakin vahvasti puolustanut Marko Pirhonen ja Pylkkänen. Sinänsä suoritus oli useammalta tasaisen hyvä, mutta mikään kaikkien aikojen esitys tämä ottelu ei ollut.

VPS-j jatkaa otteluita derbyllä, kun pitkästä aikaa joukkue matkaa Sundomiin ensi viikon torstaina. Useamman vuoden ajan Siffin kotipeli ollut keväällä ja se on pelattu tekonurmella, mutta nyt VPS-j matkustaa Sundomiin.