VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - SJK Akatemia  0 - 6

Palosaari

VPS-j hävisi SJK/Akatemialle

VPS-j kohtasi Palosaaren täydellisessä jalkapallosäässä sarjakärki SJK/Akatemian. Lämpötila oli 19 astetta, tuuli tyyni, eikä aurinkokaan häikäissyt pelaajia. VPS-j lähti haastamaan SJK/Akatemiaa, mutta ottelun päätyttyä taululla olivat tylyt 0-6(0-2)-lukemat.

SJK/Akatemia piti ottelun alussa palloa hieman kotijoukkuetta enemmän, mutta lähinnä keskiympyrän tienoilla. Joukkue sai kuitenkin maalin ja vielä toisenkin tehtyä jo 10 minuutin jälkeen. Maalit tulivat hieman varkain, sillä vähän terävämpänä kotijoukkue olisi tietysti voinut olla. VPS-j sai ensimmäisellä jaksolla luotua muutaman paikan, mutta ei mitään supervaarallista.

Toiselle puoliajalle raitapaidat tulivat maali mielessä. VPS-j pyrki luonnollisesti pelaamaan hieman rohkeammin, sillä menetettävää ei juurikaan ollut. Kiri tyssäsi kuitenkin nopeasti seinäjokisten rankkumaaliin, jonka jälkeen peli oli auttamatta ohi. SJK/Akatemia viimeisteli vielä peräti kolmesti tämäkin jälkeen, joten loppulukemat olivat suuret.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki toivoi ottelun menevän 0-0-tilanteessa paljon nykyistä pidemmälle.

- Peli alkoi oikeastaan juuri niin huonosti meidän kannalta, miten tällaiset pelit eivät saisi alkaa. Toki omakin peli kulki ajoittain ekalla jaksolla ihan hyvinkin.

Tuomaritoiminnassa olisi saattanut olla myös hieman parempi tuuri.

- Eniten ehkä jäi kaivelemaan tilanne, jossa Pylkkänen pääsi laukomaan hyvin mutta SJK/Akatemian puolustus torjui kädellä laukauksen. Yritettiin sitten vielä ryhdistäytyä tauolla, mutta peli kuoli sitten käsivirheestä tuomittuun rankkuun ja loppu oli surffailua. Näitä kahta tilannetta jos vertaa, niin oli todella kova tuomio meitä vastaan.

VPS-j yritti taistella, mutta tasapeliin tai jopa voittoon olisi vaadittu nappisuoritus, jollaista ei tällä kertaa tullut. Muutama poissaolo söi myös ehkä aivan parasta terää joukkueen pelaamisesta, mutta vastustaja oli myös kova.

VPS-j jatkaa otteluita toisella peräkkäisellä kotiottelulla, kun ensi viikon torstaina vastaan tulee KPS Palosaarella.