VPS J III-div, Kolmonen

PeFF - VPS -j   2 - 2

Bennäs

VPS-j tasapeliin Pedersöressä

VPS-j matkasi perjantaina täysin uuteen paikkaan, sillä koko joukkueen historian aikana ei peliäkään oltu pelattu Pedersöressä. Vastassa oli PeFF, ottelu oli tasainen ja myös pisteet jaettiin 2-2(2-1)-lukemin.

VPS-j:n pelaajarosterista puuttui ainakin tusinan verran pelaajia, ja lisäksi A-junioreiden omat ottelut verottivat apuja sieltä. Parilla värväyksellä saatiin kuitenkin kolme vaihtomiestä matkaan.

PeFF oli ensimmäisellä jaksolla ehkä hieman aktiivisempi ja saikin otetta VPS-j päätyyn. Kovin montaa vaarallista maalipaikkaa eivät kotijoukkuelaiset saaneet luotua, mutta silti kaksi maalia VPS-j joutui päästämään. Toinen tuli hyvästä keskityksestä ja toinen vapaapotkusta. VPS-j sai myös yhden maalin, joka tasoitti pelin yhteen yhteen, kun Toni Pylkkänen syötti ja Aaro Kumpulainen kiersi hienosti maalivahdin ja pisti pallon tyhjiin.

Toisella jaksolla VPS-j oli ainakin maalipaikkojen mukaan hallitsevampi osapuoli, kun taas PeFF sai oman paineensa VPS-j-maalille erikoistilanteista tai keskityksistä. Jälleen kuitenkin kovin vaarallisia paikkoja ei kotijoukkue saanut luotua, joskin jostain puolittaisestakin paikasta maalin voi tehdä. Puolittaisesta paikasta tuli myös VPS-j:n tasoitusmaali, kun pallo pomppi boksin raunalla ja Ville Kauppinen latasi puoli-volleysta pallon verkkoon.

Valmentaja Mika Koivumäki olisi totta kai toivonut voittoa, mutta tasurikin kelpasi.

- Lähtökohtiin nähden saatiin minimitulos aikaan. Vastustajasta näki kyllä, että sarjapaikasta taistellaan henkeen ja vereen. Oma peli kesti hetken aikaa ennen kuin alkoi kulkea. PeFF prässäsi ylhäältä, mutta hyvin päästiin alta pois mitä pidemmälle peli eteni.

VPS-j:n peli parani hieman toiselle jaksolle, ja ennen kaikkea joukkue sai luotua useamman vaarallisen maalipaikan.

- Toinen jakso oli meiltä hyvä. Tasoitus ja tarvittavat paikat jopa voittoonkin olivat, joten siinä mielessä jäi vähän harmittamaan.

Ottelu oli isolla kentällä enemmän taistelua kuin hienoa syöttöpeliä, vaikka kyllä sitäkin ajoittain nähtiin molempien joukkueiden osalta. Etenkin ensimmäisellä jaksolla molemmat pelasivat maata pitkin, mutta toisella jaksolla heitettiin enemmän pitkää palloa. Tuntui, että PeFF oli latautunut otteluun erittäin hyvin, ja he olivat ajatelleet, että tämä on nyt yksi niistä otteluista loppukaudella, josta pisteitä olisi varmasti otettavissa. VPS-j taisteli hyvin ja vaikka voittoonkin oli mahdollisuudet, tasapeli on kaksi kertaa tappioasemasta noustuna ja haastava pelaajatilanne huomioituna hyvä tulos.

VPS-j kohtaa seuraavaksi keskiviikkona sarjakärki SJK Akatemian Palosaarella.