VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - Sisu-Pallo  4 - 0

Palosaari

VPS-j voitti Sisu-Pallon

VPS-j kohtasi juhannuksen jälkeisessä ottelussa viime kaudella erinomaisesti pelanneen Sisu-Pallon. Tämän kauden esitykset eivät ole olleet yhtä vahvoja, joten sarjasijoitus on melko heikko. VPS-j pelasi vahvan ottelun ja otti lopulta 4-0(3-0)-voiton.

VPS-j pelasi heti alusta alkaen hyvännäköistä peliä ja maaliteko onnistui puoliajalla peräti kolmesti. Verkkoa heiluttivat Topias Iloviita, Tapani Suksi ja Ossi Kivipuro. Puoliaika oli kotijoukkueen ja parempi viimeistely olisi voinut tuoda jopa suuremmatkin lukemat.

Toisella puoliajalla VPS-j jatkoi vahvaa pelaamistaan, eikä Sisu-Pallo saanut kiriä aikaiseksi. Kivipuro viimeisteli illan toisen ja ottelu oli sitten sitä myöten taputeltu.

Valmentaja Mika Koivumäki oli iloinen suurinumeroisesta voitosta.

- Pelattiin kauden parasta pallollista peliä. Pallo liikkui ja ennen kaikkea myös miehet. Lukemat olisi voineet olla isommatkin, mutta viimeistely ei ollut parhaimmillaan.

Vanhan vepsulaisen Toni Pylkkäsen ensimmäinen 90-minuuttinen ja vahva taistelu kirvoitti Koivumäen kehuihin.

- Oli hienoa nähdä Toke takaisin tositoimissa, ja hänen ja muutamien muidenkin pelaajien kova tsemppi herätti hienosti kaikkien muidenkin asenteen kohdalleen. Nyt pitäisi pystyä siirtämään nämä hyvät otteet myös vieraskentille.

VPS-j pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä. Myös hyökkäyksessä löytyi hyvät tehot ja numerot olivat sitten selvät.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikolla vaikealla vierasottelulla Sportingin vieraana.