VPS J III-div, Kolmonen

Virkiä - VPS -j   4 - 1

Lapua

VPS-j:lle ei pisteitä Lapualta

VPS-j lähti hakemaan Lapualta pistesaldonsa kohentamista, mutta kotiin tultiin tyhjin käsin. Lapuan Keskuskentällä pelattu ottelu päättyi lopulta Virkiän 4-1-lukemiin.

Ottelun alku sujui melko tasaisissa merkeissä. VPS-j sai hyvän paikan, kun Joni Uusipaikka pääsi kokeilemaan vierasveskarin virettä, mutta pallo ei tällä kertaa löytänyt verkkoon. Virkiä sai lopulta puoliajan ainoan osuman, kun joukkue iski selkeästi harjoitellun kulmakuvion päätteeksi johtomaalin.

Toisella puoliajalla Virkiä loi tukun hyviä paikkoja, mutta maalia ei syntynyt. VPS-j iski sitten kesken kotipainostuksen tasoituksen, kun Heino Järvelä sai pienestä kulmasta pallon maaliin. Virkiä meni heti seuraavasta hyökkäyksestä johtoon, ja jälleen Järvelällä oli paikka iskeä maali. Tällä kertaa tolppa pelasti kotijoukkueen. Kesken VPS-j:n hyvän paineen Virkiä sai helpon maalin, kun VPS-j:n maalivahti Jukka Pylväinen ei saanut vangittua pallon kulmapotkussa. Virkiä iski vielä neljännenkin osuman ottelu loppuminuuteilla.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki olisi kaivannut enemmän pelaajia.

- Taas jouduttiin lähtemään tärkeään vieraspeliin useiden poissaolojen seurauksena, mutta saatiin onneksi muutama B-junnu avuksi. Pelistä ei tilanteita ainakaan puuttunut, joten yleisö varmasti viihtyi. Oli meilläkin omat hetkemme ja oltiin jo tolppalaukauksen päässä 2-2 tilanteesta. Mutta ei tällä(kään) kertaa pomppinut meille.

Asenne on oltava kunnossa, jos pisteistä haluaa taistella.

- Eniten ehkä kuitenkin jäi kaivelemaan yleisilme, joka oli kyllä kaukana siitä mikä sarjapisteistä taistelevalla joukkueella pitäisi olla.Nyt ladataan akut juhannuksena, ja sitten maanantaina katsotaan kuka mahdollisesti on mukana ensi viikon pelissä.

Virkiä ansaitsi voittonsa, sillä niin monta hyvää paikkaa he saivat luotua, joko omaa hyvyyttään tai VPS-j:n heikkouttaan. Mutta toisaalta usein pelissä käy niin, että kun et omista paikoista tee maaleja, vastustaja tekee. Se oli eilen lähellä ja tasapeliin oli VPS-j:llä omat paikkansa.

VPS-j:stä pirteimmin esiintyivät keskikentän Järvelä ja Tapani Suksi. Lisäksi mukana oli tosiaan apuna kolme kappaletta B-ikäisiä junioreita, joista Jesse Kankaanpää pelasi kelpo ottelun ja koko 90 minuuttia.

Ottelut jatkuvat ensi viikolla Palosaarella Sisu-Pallon saapuessa vieraaksi.