25
TOU
19.00
VPS J III-div, Kolmonen

KPS - VPS -j   1 - 1

Kipparihalli

VPS-j tasapeliin KPS:n vieraana

VPS-j matkasi Kokkolaan torstaina, kun se kohtasi paikallisen KPS:n. Etenkin hyökkäyksen osalta vahvistunut KPS tiedettiin pahaksi vastustajaksi, mutta VPS-j sai kuitenkin pelin kulkemaan ja ottelu päättyi tasatulokseen 1-1(0-0).

Ottelun alku pelattiin tasaisesti, mutta KPS pääse pari kertaa todella maukkaaseen maalipaikkaan. Maalit jäivät kuitenkin tulematta ja VPS-j sai omatkin paikkansa rakennettua. Maalipaikkoja tuli melkeinpä kaikille hyökkäyksessä, mutta tolppaa lähemmäksi joukkue ei päässyt.

Toisella jaksolla KPS sai otteen pelistä, ja VPS-j ei saanut palloa kunnolla kontrolliin. KPS meni myös johtoon, mutta VPS-j sai kuitenkin pelin vielä tasoihin. Ossi Kivipuro tälläsi pallon kaukolaukauksella upeasti maalin. Molemmat saivat vielä saumansa, mutta maaleja ei nähty.

Valmentaja Mika Koivumäki oli tyytyväinen asenteeseen.

- Oli kova Kolmosen peli, jossa mentiin kovaa päästä päähän tai ainakin pallo meni. Olin todella tyytyväinen joukkueen ilmeeseen tällä kertaa. Vastustajan jatkuva ilmapommitus oli tauotonta, mutta topparit ja pakit hoiti hommansa hienosti, vaikka lopussa vielä vaikeaan tilanteeseen jouduttiin laitapakit vaihtamaan. Eteenpäinkin pystyttiin luomaan hyvin tilanteita. Kaiken kaikkiaan hyvä esitys ja tärkeä piste tuomisina, kiitos Ossin hienon vedon.

VPS-j kärsi ottelussa maalivahtipulasta, mutta sai paikkaajaksi edustusjoukkueesta A-ikäisen Samu Volotisen, joka olikin mies paikallaan. VPS-j sai luotua ainakin 5 hyvää maalipaikkaa, mutta maali tulikin sitten hieman poikkeuksellisesti. Joukkue pelasi hyvän ottelun, eikä voittokaan olisi ollut vääryys. Tasapeli oli kuitenkin hyvä tulos, sillä tappioasemasta nousu on aina hyvä suoritus.

KPS oli vahvistunut viime kaudesta ja joukkueen kärkipelaaja Ihionu oli vaikeasti pideltävä. Tuomas Kiiskilä ja Hannes Eerola saivat miehen kuitenkin hyvin pihteihinsä. Joukkue oli tasapeliin hieman vieraita pettyneempi tappioaseman menetyksen johdosta, ja ehkä joukkue hivenen enemmän peliä hallitsi.

VPS-j jatkaa otteluita jo huomenna sunnuntaina, kun matkan päänä on jälleen Kokkola ja Regions Cupin ottelu KPV Akatemiaa vastaan.

Tilastot
KPS

1 - 1

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤