15
TOU
20.00
VPS J III-div, Kolmonen

VPS -j - PeFF  0 - 0

Elisa Stadion

VPS-j voitti PeFFin

VPS-j kohtasi Elisa Stadionilla sarjanousija Pedersöre FF:n, joka on uusi tuttavuus sarjassa, mutta toisaalta joukkueet olivat kohdanneet talvella harjoitusottelussa. Silloin voiton vei PeFF, mutta tällä kertaa VPS-j oli vahvempi 4-1(1-0)-lukemin.

Ottelun alku alkoi tunnustelevasti ja tilaa kentällä oli kohtalaisen hyvin. PeFF prässäsi melko ylhäältä, mutta VPS-j sai joko lyhyillä tai pidemmillä syötöillä palloa eteenpäin. Ottelun avausmaali syntyi, kun Joni Uusipaikka keskitti ja Rene Koivisto nousi omiin korkeuksiinsa maalin edessä.

Toisella jaksolla PeFF sai pelin nopeasti tasoihin, mutta tämän jälkeen VPS-j meni menojaan. Maaliteossa onnistuivat Uusipaikka, Topias Iloviita ja yksi maali merkittiin omaksi maaliksi. Toisella jaksolla pelin tempo ehkä hieman laski ja etäisyydet kasvoivat, mutta VPS-j sai pidettyä paketin kasassa ehkä hieman vieraita paremmin.

Valmentaja Mika Koivumäki oli tyytyväinen voittoon.

- Ottelun panos näkyi ennen peliä kopissa vakavina, mutta keskittyneinä pelimiehinä. Asenne alusta lähtien oli hyvä ja edellisen pelin löysäily oli poissa.Hieman parempi viimeistely olisi saattanut taputella pelin jo ekalla jaksolla. Kaveri pääsi kuitenkin tasoihin, kun ei kunnolla saatu purettua palloa omista. En kuitenkaan ollut kovin huolissani, koska peli oli tänään hyvin hallussa, ja saatiinkin aika nopeasti pari maalia ja homma kääntyi meille.

Seuraava ottelu ei varmasti ole helpoimmasta päästä, kun VPS-j matkustaa lauantaina SJK Akatemian vieraaksi.

- Tästä nyt sitten voiton myötä haastamaan ennakkoon suosikkia SJK Akatemiaa. Kaikki on mahdollista, kun pallo on pyöreä ja ottelu alkaa tilanteesta 0-0, Koivumäki ennakoi.

VPS-j:ssä ei ollut pulaa onnistujista. Koko hyökkäystrio onnistui maalinteossa ja lisäksi keskikenttä Miki Rautakorpi, Ossi Kivipuro ja Ville Kauppinen pelasi tasapainoisen ottelun. Puolustuslinja maalivahti Jukka Pylväisen johdolla ei ollut kovin pahassa paineessa, mutta muutamat pahat paikat hoidettiin hyvin.

Seuraava ottelu SJK Akatemia OmaSP-stadionilla lauantaina klo 15.00.

Maalit: www.instagram.com/vps_j/

Tilastot

0 - 0

PeFF
(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤