6
TOU
12.00
VPS J III-div, Regions Cup

VPS -j - OsPa  2 - 0

Botniahalli

VPS-j jatkaa Regions Cupissa

VPS-j jatkaa otteluita alasarjajoukkueiden cup-kilpailussa. Matkaa jatkuu, sillä joukkue voitti Oulunsalon Pallon lauantaina pelatussa ottelussa 2-0(1-0).


Ottelu alkoi melko tasaisissa merkeissä, joskin VPS-j piti vastatuulesta huolimatta hieman enemmän palloa. Muutama paikan puolikaskin joukkueella oli, mutta avausmaalia saatiin odottaa silti aika pitkään. Se syntyi, kun Ruin Ahmadi ja Miki Rautakorpi vapauttivat maalintekoon Aaro Kumpulaisen.

Toisella jaksolla vastustaja väsyi ehkä hieman. VPS-j jatkoi tasaista peliään ja sai luotua maalipaikkoja. Yksi lisäosumakin syntyi, kun Kumpulainen pääsi nopean heiton jälkeen vapaasti kävelemään maalipaikkaan ja iski pallon verkkoon.

VPS-j-valmentaja Mika Koivumäki oli tyytyväinen voittoon.

- Asenne oli muutamassa päivässä kyllä kohentunut selvästi, mutta peli ei niinkään. Toki mitä pidemmälle peli eteni, niin se kääntyi meille. Eniten ehkä jäin kaipaamaan syöttötarkkuutta sekä päättäväisyyttä maalintekotilanteissa. Kokonaisuus oli selkeästi plusmerkkinen kuitenkin. Nyt hyvä treeniviikko alle ja tavoittelemaan avauspisteitä.

VPS-j oli ottelussa hieman parempi joukkue, mutta kyllä OsPan nuoret akatemiapojat tarjosivat kuitenkin hyvän vastuksen. Joukkue pelaa Oulun seudulla Nelosessa ja tavoittelee varmastikin nousua Kolmoseen.

VPS-j oli saanut mukaan myös kolme A-junioria, kun Lassi Tammenpää, Ossi Kivipuro ja Sami Sadiki olivat mukana joukkueen vahvuudessa. Pojat pelasivat hyvän ottelun, kuten myös muukin joukkue.

VPS-j jatkaa otteluita Elisalla, kun ensi viikon maanantaina vastaan tulee PeFF.

Tilastot

2 - 0

OsPa
(1-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤