3
TOU
17.30
VPS J III-div, Kolmonen

Jukola - VPS -j   4 - 0

Isolahti

VPS-j tappioon Jukolaa vastaan

VPS-j pelasi kauden toisen ottelun Kolmosessa, kun vastaan asettui Isolahdessa komeassa kevätsäässä paikallisvastus Jukola. Molemmat joukkueet olivat kärsineet avausottelussa tappion, joten kolmen pisteen tavoittelu oli tosiasia. Tällä kertaa voiton vei Jukola tylyin 4-0(2-0)-lukemin.

Ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä, joskin VPS-j pääsi osittain myötätuulen avulla painamaan pelin vieraiden päätyyn. Ottelun avausmaalin teki kuitenkin kotijoukkue, kun kierteinen kulmuri painoi maalivahti Jukka Pylväisen torjuntayrityksestä huolimatta verkkoon. Jukola sai vielä toisenkin osuman, kun VPS-j:n keskitys purettiin keskialueelle, ja turhan innokkaasti hyökkäykseen lähteneet Palloseuran pelaajat eivät ehtineet alas ja pallo oli muutamaa sekuntia myöhemmin vastahyökkäyksestä maalissa.

VPS-j lähti toiselle jaksolle maalit mielessä, mutta toisin kävi. Vain hetki alkuvihellyksen jälkeen Jukola iski pallon kolmannen kerran verkkoon ja takaa-ajo vaikeutui huomattavasti. Viimeinen niitti tuli kulman jälkitilanteesta, kun pallo oli neljännen kerran VPS-j:n maalissa. Lopussa VPS-j keskitteli boksiin, mutta mitään saumoja pisteisiin ei enää ollut.

VPS-j:n Mika Koivumäki ei löytänyt pelistä paljoakaan hyviä asioita.

- En tiedä oliko Vappu jäänyt päälle vai muuten vaan jalat jääneet tukevasti ilmaan. Peli oli halutonta ja hävittiin ykkös- ja kakkospalloja aivan liikaa. Paikoista ei saatu maaleja ja omaan päähän meni liian helposti.

Koivumäki muistutti, että viime vuonna pelattiin hieman samallainen ottelu.

- Viime kauden alussa hävittiin huonolla asenteella Sportingille, ja toista yhtä huonoa peliä ei onneksi kauden aikana enää tullut. Toivottavasti tämä oli kauden huonoin esitys.

VPS-j on aloittanut kauden kahdella harmittavalla tappiolla. Sarja on tasainen, ja jokaisen voiton eteen täytyy taisteluilme olla kohdillaan. Seuraava sarjaottelu on 15.5. Elisalla, kun PeFF tulee vsataan.

Sitä ennen joukkue pelaa Regions Cupin ottelun Oulunsalon palloa vastaan. Ottelu pelataan lauantaina Botniahallilla klo 12.00 alkaen.

Tilastot
Jukola

4 - 0

(2-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤