VPS J III-div, Harjoitusottelut

VPS -j - Lapuan Virkiä  1 - 2

Botniahalli

VPS-j:lle tappio kenraaliharjoituksessa

VPS-j pelasi vielä yhden harjoitusottelun ennen sarjan alkua. Tokikaan kaikki pelit eivät valmistautumiskaudella ole olleet harjoitusotteluita, sillä Norrvallan joukkue kohtasi Regions cupissa. Harjoitusotteluiden saldo oli melko murheellinen, eikä se parantunut viimeisessäkään ottelussa, sillä vastustaja Lapuan Virkiä vei ottelun nimiinsä 1-2(0-1)-lukemin.

Lapualaiset tulivat otteluun hyvällä sykkeellä, eikä erittäin kova myötätuuli ainakaan heikentänyt vieraiden asemaa. Maalinkin joukkue sai aikaiseksi, kun vastustajan pelaaja puski pallon maaliin VPS-j-puolustusyrityksistä huolimatta. VPS-j:llä oli ainakin yksi maukas tasoituspaikka, mutta maalivahti torjui Miki Rautakorven laukauksen.

Toiselle jaksolle VPS-j sai taakseen myötätuulen, ja sai ottelunkin tasoihin. Jussi Karppinen kaadettiin ja Arttu Lehtonen viimeisteli rankusta. Melko pian tämän jälkeen Virkiä meni uudelleen johtoon, eikä VPS-j saanut peliä enää tasoihin, vaikka maalipaikkojakin oli.

Valmentaja Mika Koivumäen mukaan joukkue ei pelannut ihan tasollaan, joten parannusta maanantaihin on toiveissa.

- Ottelun alussa oltiin huonolla jalalla liikkeellä, mutta sen jälkeen ensimmäisen puoliajan loppu oli jo selkeästi parempaa. Tauolta tultiin sitten jo ihan pirteästi ja maalikin saatiin. Sitten taas nukahdus ja kaveri johtoon. Loppu olikin surffailua, jossa välimatkat venyi valtaviksi. En tiedä oliko paljon hyötyä, mutta treenimatsit on nyt pelattu ja tosipelit alkaa. Yleensä ne on sopinut meille paremmin.

VPS-j aloittaa sarjan siis jo tulevana maanantaina. Kotiottelu sarjanousija Korsnäsia vastaan pelataan Elisalla alkaen klo 20.00.