Maalahdesta kolme voittoa
Julkaistu: 26.06.2017 00.00

VPS Musta vs. Malax IF Blå 8-3 Maalit: Eemil x2, Arvi x2, Arttu x2, Eetu P, Eetu H

Mustan ensimmäinen peli oli selvää kauraa aina 5-0 lukemiin asti. Kun isännät saivat lisämiehen kentälle asetelma tasoittui ja loppupelin maalit menivät tasan. Ryhmä osoitti laajan tasonsa, kun maaleja merkattiin viidelle kenttäpelaajalle ja kahden maalin miehiäkin oli kolme.

VPS Musta vs. Malax IF Gul 6-4 Maalit: Remi x2, Eetu P, Arvi, Eemil, Paulus

Toinen ottelu oli ensimmäistä tiukempi, mutta siitäkin puserrettiin voitto. Avauspuoliajan jälkeen taululla oli jo 5-2 johto. Prässi puri, syöttökuviot toimivat hienosti ja lukemat olivat varsin oikeutetut. Maalintekijöitä löytyi jälleen peräti viisi, kun ainoastaan Remi osui kahdesti. Kaksi voittoa nostivat mustan sarjassa jo toiseksi, heti Malax IF Gul joukkueen kantaan.

Joukkueessa pelasivat: Paulus Alatalo, Max Poikela, Eetu Pajuluoma, Eetu Harju, Eemil Väyrynen, Remi Heinonen, Arvi Erhnrooth, Arttu Lakonen ja Matias Salo. Valmennus: Jani Heinonen

VPS Valkoinen vs. Malax IF Gul 1-3 Maalit: Lucas

Avausottelussa vastaan asettui sarjan kärkijoukkue, joka oli odotetun kova. Ensimmäinen kymmenen minuuttia peli pyöri lähinnä Vepsun päädyssä, mutta Niilo Haapaniemi maalissa torjui kaiken. Vaihtojen myötä hallinta siirtyi enemmän raitapaidoille, mutta maalinteko osoittautui tänään haastavaksi. Kotijoukkue peitti vetoja uhrautuvasti ja loput hoiti mainiosti torjunut maalahtelaisvahti. Ekan puoliskan ainoa maali syntyi hieman varkain, kun Lucaksen pienestä kulmasta kaukaa ampuma kuti lipsahti verkkoon. Toisella jaksolla oli tarkoitus pitää oma pää edelleen puhtaana ja varmistaa voitto parilla maalilla, mutta toisin kävi. Maalin vaihdettu Nuutti joutui kaivamaan palloa verkosta kolmesti, eikä hyökkäyspäässä tullut valmista. Yritystä kyllä riitti, eikä kavennusmaali tai jopa tasapeli olisi ollut kohtuuton vääryys, mutta tällä kertaa tuli takkiin.

VPS Valkoinen vs. Malax IF Blå 7-1 Maalit: Nuutti x2, Noa, Leo-Olavi, Lucas, Juuso, Jaapo

Toinen peli alkoi heti paremmin. Nuutti tiputti aloituksesta pallon Noalle, joka nosti vahvasti oikeaa laitaa ylös, keskitti luukulle ja Nuutti ohjasi pallon hallitusti etunurkkaan. Vain hetkeä myöhemmin Noa huipensi pitkän kuljetuksen ampumalla pallon tällä kertaa itse verkkoon. Johtoa venytettiin ekan puoliajan aikana aina viiteen maaliin, minkä myötä toinen jakso pelattiin 4 vs. 5. Tämä tasoittikin asetelmia huomattavasti. Leo-Olavi iski Juuson riparista kuudennen maalin ja Lucas päivän komeimmalla pommilla vasemmalta laidalta 7-0, mutta juuri ennen summeria oman pään nolla särkyi pienen nukahduksen seurauksena.

Joukkueessa pelasivat: Niilo Haapaniemi, Nuutti Nurmi, Aldin Haki, Otto Granqvist, Juuso Uusi-Ranta, Jaapo Antila, Lucas Talmat, Leo-Olavi Kainulainen ja Noa Lankinen. Valmennus: Tero Nurmi